Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RetepNyaraB

veterán

válasz krono. #12742 üzenetére

Mezítlábas Silvia nevetséges 2024 végén 200k Ft-ért (de inkább több). Az eltolt fej-kazán miatt agyrém a hőmenedzsmentje, össze-vissza mászik, PID nélkül különösen. Jó a neve, persze. Semmi nem tudja indokolni manapság számomra.

Kis Lelitekkel nincs személyes tapasztalatom, az ő tudásuk sem tükrözi az árukat, ráadásul tudnak szervízigényesek lenni, mint egy Alfa.

Egy fulltuning pre-2015 Gaggia mindig jó vétel 200 körül, de kb. mint a fehér holló.
    Vannak még itt a nem túl komoly kategóriájú Sage gépek és más nem is igazán. Hibrew, mint feltörekvő lehetőség, de én még élőben nem láttam egyet sem.

Egyáltalán nem az avx-et akarom fényezni, tolni, hanem az olaszok ráaludtak az utóbbi 30 évre, szorgosék meg tiszta erőből fejlesztenek és ez mára erősen kezd látszani. Szegeden meg van garancia, szervízháttér.

Horvi@ MaraX egy kedvező árú gép, azt tudja, mint a többi hx. Szép is. Ha szerelem, akkor nosza. Én nem vennék ma már E61 rendszert, egy másik világból származik, ahol nem volt téma az àram és vízfogyasztás. De szép is és elég jó.

Új hozzászólás Aktív témák