- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
TheProb #10604 üzenetére
Nekem Bambino Plusom van, és a tejhabosító részével nagyon meg vagyok elégedve, 1,5-es tejből is tudott elfogadható habot csinálni. Nagy előnye, hogy automata, nincs vele pepecselés lefőzöm a kávét, bedobom alá a tejet, mire előveszem megcukrozom a kávém kész is, és önthetem rá. Nyilván nem ezzel fogod a legjobb latte-artot készíteni, de amire ki lett találva arra jó.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
TheProb #10604 üzenetére
GC teljesen önthető habot készít; de nyilván ki kell tanulni az ő rigolyáit is. Ezenkívül nem használ az alu bojlernek a magas gőz hőfok sajnos, de ettől függetlenül rengetegen haboznak vele.
Az automata hab funkció szerintem mindig kamu, ha artot önteni szeretnél. Paplanhabra jó viszont.
Az őrlőkre majd hozzáértőbb válaszol.habosítás: zsírosabb tejet könnyebb, de nem alapfeltétel. A magas fehérjetartalom a fontos kritérium; a bolti tejek ritkán mennek 3% alá, de ritkán 3,2% föké. A kifli szlovák teje asszem 4%, ami kiemelkedő. A kistermelői tejek tudnak ennél komolyabbat, akár jóval. Meg biztos az ilyen bűn drága barista tejek is. Jobb infóm nincs, leszoktam a (z állati) tejről és ezt tudom tanácsolni mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest