Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Nekem Bambino Plusom van, és a tejhabosító részével nagyon meg vagyok elégedve, 1,5-es tejből is tudott elfogadható habot csinálni. Nagy előnye, hogy automata, nincs vele pepecselés lefőzöm a kávét, bedobom alá a tejet, mire előveszem megcukrozom a kávém kész is, és önthetem rá. Nyilván nem ezzel fogod a legjobb latte-artot készíteni, de amire ki lett találva arra jó.
-
válasz
TheProb
üzenetére
GC teljesen önthető habot készít; de nyilván ki kell tanulni az ő rigolyáit is. Ezenkívül nem használ az alu bojlernek a magas gőz hőfok sajnos, de ettől függetlenül rengetegen haboznak vele.
Az automata hab funkció szerintem mindig kamu, ha artot önteni szeretnél. Paplanhabra jó viszont.
Az őrlőkre majd hozzáértőbb válaszol.habosítás: zsírosabb tejet könnyebb, de nem alapfeltétel. A magas fehérjetartalom a fontos kritérium; a bolti tejek ritkán mennek 3% alá, de ritkán 3,2% föké. A kifli szlovák teje asszem 4%, ami kiemelkedő. A kistermelői tejek tudnak ennél komolyabbat, akár jóval. Meg biztos az ilyen bűn drága barista tejek is. Jobb infóm nincs, leszoktam a (z állati) tejről és ezt tudom tanácsolni mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Seiko óra - SKA783P1
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás