- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a helyzet, ha csak magamról lenne szó, én hajlandó lennék ezt végigtolni, a 15 perccel sincs igazából semmi bajom, hiszen ez egy rituálé, teljesen hozzá tud tartozni a kávézáshoz, meg ha naponta 2-3 alkalomról beszélünk, akkor ez nem is egy nagy idő.
Inkább talán akkor van ezzel gond, ha reggel a családot össze kell szedni, elindulni a napi teendőkre mert akkor ezt mindenképpen be kell számolni a napi kelési időbe.body007
Mondjuk ezt sejtettem, hogy itt azért sokminden múlik az idő, amit az ember ezzel tölt, ki mennyire gyors, ki mennyire körültekintő - akár csak a tisztítást terén.Osynho
Az a baj, mikor az embernek már túl sok az ilyen dolga...Én pl 2 max 3 naponta nyírom a füvet, kb 30 perc. Nagyban multik tényleg azon, kinek főzöd, meg mikor, délután, vagy napközben ha otthon vagyok, van/lenne rá 15 percem, de reggel, mikor felkelünk, 2 főre gyors kávé, majd a napi teendők sokasága miatt, tuti nincs ennyi időm. Illetve ezt a "macerát" a feleségem biztosan nem kultiválná, ergo maradni kellene egy kapszulás gépnek is. Arról nem beszélve, hogy pl vasárnap 3 nagyi, lehuzatolt 7 kávét abban a 4-5 órában mikor itt voltak, mert nekik egy kapszulás kávé is ízletesebb, mint amit otthon kotyogtatnak. A józan eszem azt diktálja nem szabad ebbe belemennem.
Viszont a finom presszót meg nagyon szeretem.
Köszönöm a hozzászólásokat, még érlelem ezt magamban, de vélhetően a kapszulás gépet nem "úszom" meg se így se úgy.
-
Nekem meg 5 perc a kv elfogyasztásával együtt
Pedig kb. mindent megcsinálok ahogy Te is: gép bekapcs, minden cucc elmos, eltörölget (igen én nem mosom el a dolgokat miután elkészült az ital- nincs idő ilyesmire reggel), mérőkanállal kv az őrlőbe, onnan a karba, wdt-vel elkavargat, tamper-elés, puck screen a tetejére, kar a helyére és már jön is a nedű
Ha olyanom van akkor átkapcsolom a gépet gőzölésre és megmelegítem a tejet - vagy egyben az egész italt ha úgy alakul
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest