Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
vodrosjozsi #10011 üzenetére
Szerintem az az ár rendben van, nekik is nőnek a költségeik.
Az eredeti csomagolásban tárolok, fagyóban, minél kevesebb bolygatással. Kint van egy dzsemes üvegcse, a kupak alatt kis extra celofánnal. Abba kb 60-80g fér, szóval heti 1-2x újra kell tölteni. Ez a gyorszáras zacskó nehézkes nekem. De nem tudom, szerintem mire a kiló végére érsz, már többet számít az, hogy ráunsz az ízére, mint maga a minőségromlás. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
vodrosjozsi #10011 üzenetére
Az automata 25 dekás tartályába ne is tégy fagyasztott babot, mert másnapra érezhetően rosszabb lesz, aztán hopp, megdöglend. Fagyasztottat csak adagonként jó felhasználni. Viszont pl. avx árul 250g-os szelepes zacsit, de biztos máshol is kapni. Egyszer veszel párat, amíg a simítózár bírja, működni fog. Másik, hazai megoldás a befőttes üvegbe áttöltés, nagyon csurig, fedőt rá és be a szekrénybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Assetto Corsa EVO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Padavan firmware
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest