Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szerintem az az ár rendben van, nekik is nőnek a költségeik.
Az eredeti csomagolásban tárolok, fagyóban, minél kevesebb bolygatással. Kint van egy dzsemes üvegcse, a kupak alatt kis extra celofánnal. Abba kb 60-80g fér, szóval heti 1-2x újra kell tölteni. Ez a gyorszáras zacskó nehézkes nekem. De nem tudom, szerintem mire a kiló végére érsz, már többet számít az, hogy ráunsz az ízére, mint maga a minőségromlás. -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az automata 25 dekás tartályába ne is tégy fagyasztott babot, mert másnapra érezhetően rosszabb lesz, aztán hopp, megdöglend. Fagyasztottat csak adagonként jó felhasználni. Viszont pl. avx árul 250g-os szelepes zacsit, de biztos máshol is kapni. Egyszer veszel párat, amíg a simítózár bírja, működni fog. Másik, hazai megoldás a befőttes üvegbe áttöltés, nagyon csurig, fedőt rá és be a szekrénybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- World of Warships
- Filmgyűjtés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás