- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
inf3rno #5068 üzenetére
Tudom, azért linkeltem pont ezt a videót.
A tömörítő a tamper, érdemes egy ilyet venni, hogy könnyen meg tudja az ember ugyanazt a mozdulatot ismételni.
A naked kar nem fontos, a hozzá tartozó is megfelel, csak nyomásfokozó nélkül kell használni majd (ha lesz megfelelő daráló hozzá).
Takarítani szerintem könnyű, kis ecsetet használok, a késeket is kiveszem, egy 10-es csavart kell csak letekerni. -
hyperspace
őstag
válasz
inf3rno #5057 üzenetére
Nekem 4 hónapja van meg, kis kerámia örlős kézi darálóról átállva ég és föld a szemcseméret egyenletessége, és konzisztencia. Egy jó daráló fontosabb, mint egy kávéfőző, egy rosszul őrölt kávét semmi nem ment meg. Ezt a EC 685 Dedica gépet is ezzel a CM702-vel használják sokan, nyomásfokozó nélkül elvileg egész jókat tud a saját szintjén. [link]
Ez kávédaráló, kávét lehet vele darálni. De majd meséld el, milyen átengedni rajta egy kiló mákot.#5059 cSuwwi kell pofozgatni, én pl hátul ütögetem. De pangó van szinte az összes örlőnél.
Három alátét?Nekem egy volt benne alapból. Minden örlő más, de ez elég nagy eltérés.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
inf3rno #5057 üzenetére
A cm702 kifejezetten kávé daráló. Nehéz takarítani, és az olajos magvak rajta maradhatnak az őrlőtárcsán, hidd el nem szeretnél mák ízű kávét inni.
Belépő szintű darálónak mondják, nyilván nem tökéletes: kell pofozni ha minden őrleményt szeretnél kinyerni belőle, rendszeresen illik kitakarítani, legalább kávécserénél.
Új készüléknél kötelező belerakni 1 alátétet, nekem se volt jó az alap 3 alátéttel, +1-et bele kellett tennem, az amaroy summer-t így 12-14-en őrlöm, és kis változtatásnál is változik a végeredmény íze (vagy ezt képzelem) -
ribarszki
őstag
válasz
inf3rno #5043 üzenetére
Rendeld meg nyugodtan az Alza Cafet. 4k/kg ár alatt a legjobb ajánlat. Mi Lattet csak ebből készítünk. Eszpresszóként már nem annyira adta, de ott is hoz egy jó átlagos vonalat. Mindig max 2 hetes pörkölést kapsz. A bolti kávék egy lapon sem említhetők vele.
Érdemes alacsonyabb hőfokon, 88 fok körül csapolni, és jót tesz neki ha nem engeded 1:2-re. Inkább 1:1.5 legyen az arány. -
-
Toobee
veterán
válasz
inf3rno #5031 üzenetére
Nem pörkölök, csak veszem a pörkölt kávét. IKEA ISTAD, ezt szoktam venni, a fehérbe általában elfér a 250 grammos zacskó kávé, mondjuk a Heresy pont kifogott rajta. 2x250 gramm, egyenként a fehérben megy a sárgába, majd a fagyóba. Amelyiket elkezdem inni, az kikerül a sárga gyűjtőből. Nagyon figyelni kell rá, hogy csak 1 adagot vegyél ki, ne szellőztesd sokáig és még fagyottan daráld le, így nem lesz érzékelhető minőségromlás (sensory skilljeid nem ismerem).
-
törölt tag
válasz
inf3rno #4990 üzenetére
Alza kávé az összes bolti szutykot kenterbe veri! ☝️
Daráló min. Graef CM 702.
Friss kávé: https://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_43734-43734.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest