Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
senior tag
Nem biztos ám, hogy a produktuma miatt szározták le ezt a gépet. Egyszerűen a sok műanyag alkatrész és a beleépített fölösleges elektronika miatt nem feltétlenül megbízható, Leginkább annyi évre tervezik őket amennyi rá a garancia, nagy általánosságban utána el is romlanak. Nekem is volt régen hasonló kaliberű gépem, szerettem, de mai fejjel – főleg így ~ két év kávégép felújítás után – már azt mondom, hogy sokkal inkább megéri megvenni 10 - 15 - 20 000 Ft-ért egy hasonló tudású, régi használt - esetleg aki szereti őket - retro gépet, mert gyakorlatilag elnyűhetetlen alkatrészekből vannak, de igazából nincs is ami elromoljon bennük.
Mostanában kíváncsiságból vettem is pár ilyen gépet kintről, gyakorlatilag majd mindegyik ugyanarra a belsőre épül, mint a Saeco Aroma. Ha lesz időm majd szépen lassan felújítgatom őket…
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest