- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igen, nálam a Graefnél is az egyszemélyesnél azért megállt a víz, szóval tényleg csak azt a feleslegeset ereszti le, ami a maradék nyomástól maradna a pogácsán. Jó eséllyel akkor van leeresztő szelep, talán akkor érdemes visszaöblíteni is, de ha nem írja a használati akkor nem tudom. Utánanézek hátha megtalálom más néven ezt a gépet.
Éjszaka például megtaláltam a Sunbeam EM6910-nél hogy hogyan lehet hőfokot állítani. A Catlernél nem írják a használatiban, pedig ugyanaz a két gép.
Jó lenne ez a Catler, drága, de elég strapabíró, csak nem szabad gömbölyű peremes kosarat beleerőltetni, mint a LM szimpla klón kosara, mert az lefeszíti a bajonettet a fejről, erősebb csavarokkal persze bírná azt is. A régi hasonló Graef jó kávékat főzött, azért vagyok rajta a dolgon, hátha visszatérne az a minőség, már minden más hobbit leépítettem, legalább a kávé legyen jó... Ha ugyannyiból kijön mint egy darálós Sage, akkor ez már jobb, mert kétbojleres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás