Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Megértem. Ha nincs egy alap szint, amiről beszélni, nehéz szakmai topicot életben tartani. Én már nem tervezek visszatérni a téglakávéhoz, de jó ismerni 1-2 iható kávét (a sok pocsék közül). Nagy ritkán ajánlanom kell valamit. Sokaknak nem pálya az őrlő*, de mindenki megérdemli az iható kávét.
*Itthon ez inkább valamilyen kultúrpszichológiai kérdés lehet, nem is a pénz. Szüleimmel nyáron voltunk kint Prágában, egyik nap kikerestem egy nyugis, kiülős craft-kocsmát, hogy majd végigkóstoljuk a 80 féle sörüket. Ebből az lett, hogy 3x kirendelték ugyanazt az alap sört. Apám már annyiban progresszív, hogy a 30+ éve megérintették a lelkét a csehszlovák barna sörök. Másik történet, cégnél van egy drága, karabantartott, darálós automata főző. Az egész jó hétköznapok harcosa kávét csinál. A gourmet emberek mégis megveszik drága pénzért a caféfrei/nespresso kapszulát hosszú- vagy tejeskávénak ¯\_(ツ)_/¯.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás