- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Aktív témák
-
siki1987
csendes tag
Helló Mindenki!
Nekem van egy WD 300Gb-os Sata winyóm! A baja az, hogy bekapcsoláskor kattan kettőt, felismeri a gép, az xp is, de nem engedi megformázni!
Azt írja, h.:
A Windows nem tudta befejezni a formázástMegnéztem everest home editionnal és a smart 3 részt x-el jelölt!
x 01 Raw Read Error Rate 51 - 1 - 1 - 2404
x 05 Reallocated Sector Count 140 - 104 - 104 - 763
x 07 Seek Error Rate 51 - 1 - 1 - 69058Az a kérdésem, hogy meg lehet-e menteni a winyót vagy kuka?
Nem szorakoznák vele ennyit ha nem 300GB-ról lenne szó!
Előre is köszi a segítséget mindenkitől! -
xcbiker
addikt
én megvennék ilyesmiket.
-
wolffy
aktív tag
Mint azt már egy korábbi fórumban is mondtam,
Nos ez a bizonyos klattyogás több dologra is visszavezethető.
1. 80-as Maxtoroknál főként jellemző eset. (típushiba)
2. A winyó nem minden esetben kapja meg a neki szükséges feszkót, vagy nagyon hullámzó az amit kap, s ha túl kevés akár egy pillanatra is, akkor klattyan. (táphiba)
3. Túlságosan befforósodik, s nem bírja tovább szuflával. (hűtésgond)
4. Kezd beállni a mechanikája, s nem minden esetben tudja a motor a szükséges fordulatszámra emelni a winyóban lévő lemez(eke)t. Ha alacsony a fordulat akkor pedig érzékelheti úgy az eszköz, mintha leállításról lenne szó, s a fejnek vissza kell mennie parkolóállásba. Ekkor klattyan egyet, majd újra felpörög és fej visszahúz. (mechanikai hiba)
Egyébként ha egy winyó elkezd ilyen hangokat hallatni, az mindenképpen vészjelzés. Nem okvetlenül szükséges az egység cseréje, de az biztos, hogy már nem lesz olyan mebízható mint a hangok előtt. (Bármikor előjöhet. Én cserélném az egységet.) -
Wourth
csendes tag
Kiselejtezett, ingyen romok. Gondoltam kisérletezni jók lesznek.
-
Wourth
csendes tag
Ide és táp kizárva. A helyzet a köv.: kb 40 db különböző típus (főleg quantum,maxtor) több gépben próbálva (más ide, más táp).
-
ddruid
csendes tag
Ide kábel mellett lehet tápkábel hiba is. Kb 3-4 esetben találkoztam ezzel. Teszteld meg másik tápvezetékkel, vagy másik táppal...
-
$
tag
Nekem volt olyan, hogy szar volt az IDE kábel, és kattogott a vinyó... Kicseréltem, és meggyógyult a vinyó.
-
Wourth
csendes tag
Valaki tudja-e, hogy mit lehet kezeni a kattogó vinyókkal? Elektronika vagy mechanika? A kuka javaslattal nem sokra megyek! Több féle kattogós vinyó: leesett, túlfesz, csak úgy kattog. +1 kérdés: van-e ötlet arra, hogy azt a vinyót amit nem ismer fel a bios, miért nem ismeri fel?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest