Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Ha nem kivánsz vitatkozni mások véleményével az a te bajod. Én sajnos túl sok helyről (baloldali TV-k, rádiók) informálódom ahoz, hogy egysíkú legyen a véleményem a dolgokról

Sajnálom ha úgy véled, hogy a polgári lakosság célirányos irtását (hívhatjuk terrorizmusnak?) összefüggésbe lehet hozni a pártpolitikával. Az hogy melyik oldallal szimpatizálok annak semmi köze ahoz, hogy miként ítélem meg ezt a kérdést. Azt meg hogy én az amerikai - izraeli oldalt védeném nem tudom honnan veszed. Az amcsi háborús (gazdasági) taktikáról szóló hozzászólásomat nem tudom olvastad-e (#114) Szóval ennek tükrében nem hiszem, hogy vádolhatnál ilyesmivel
Miután megkaptam tőled a beosztásomat (liberálbolsevik, kommunista), szeretném megkérdezni tőled, ha ilyen könnyen osztogatod ezeket a jelzőket, te milyen csoporthoz oldalhoz sorolod magad, mivel eddig nem derült ki
Azt már visszautasítottad, hogy a fideszhez húznál, meg azt is, hogy csurkához. Tehát igazán érdekelne, hogy melyik ideológia áll hozzád a legközelebb. Netán mindenfajta ideológiától mentes, szabad és független gondolkodó vagy?
ui.: Remélem nem baj, hogy mertem írni ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- EAFC 26
- BMW topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- No Rest for the Wicked
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okos óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs