Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Ha nem kivánsz vitatkozni mások véleményével az a te bajod. Én sajnos túl sok helyről (baloldali TV-k, rádiók) informálódom ahoz, hogy egysíkú legyen a véleményem a dolgokról

Sajnálom ha úgy véled, hogy a polgári lakosság célirányos irtását (hívhatjuk terrorizmusnak?) összefüggésbe lehet hozni a pártpolitikával. Az hogy melyik oldallal szimpatizálok annak semmi köze ahoz, hogy miként ítélem meg ezt a kérdést. Azt meg hogy én az amerikai - izraeli oldalt védeném nem tudom honnan veszed. Az amcsi háborús (gazdasági) taktikáról szóló hozzászólásomat nem tudom olvastad-e (#114) Szóval ennek tükrében nem hiszem, hogy vádolhatnál ilyesmivel
Miután megkaptam tőled a beosztásomat (liberálbolsevik, kommunista), szeretném megkérdezni tőled, ha ilyen könnyen osztogatod ezeket a jelzőket, te milyen csoporthoz oldalhoz sorolod magad, mivel eddig nem derült ki
Azt már visszautasítottad, hogy a fideszhez húznál, meg azt is, hogy csurkához. Tehát igazán érdekelne, hogy melyik ideológia áll hozzád a legközelebb. Netán mindenfajta ideológiától mentes, szabad és független gondolkodó vagy?
ui.: Remélem nem baj, hogy mertem írni ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Lenovo Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe gar
- Gigabyte G6X9MG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest