Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
???
Ha van egy cégem akkor én fizessek azért mert valaki azon keresztül akarja csinálni a bizniszét? Ebben nekem mi a jó?
#4 Tigerclaw
"Nyitott kódos, reklámmentes, esetleg minimális, jelképes előfizetési díjjal, pl. fél dollár per hónap. Annyit megérne a kormányoknak hogy eltűnjön pár gigantikus fake news forrás."Itt pl. kapásból listáz ~50 open source platformot ami a facebookhoz hasonló. Kb senkit nem érdekelnek. Meg majd biztos a 20+ nyelvvel rendelkező EU fog bele egy ilyen projektbe mikor a nagy cégek is belebuktak (Google+).
A reklámmentes, előfizetéses nem fake news forrást te se gondolhatod komolyan, vagy te valami alternatív világban élsz? Akkora pénztemető lenne amit se az USA se az EU nem bírna el
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest