Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Somatom #14205 üzenetére
Szerintem a munkaidőt ha vezetéssel töltöd akkor hiába nulláz a tachográf. Azt nem tudom, hogy mi van az egyéb munkákkal, ha mondjuk fele munkaidődben nem vezetsz. Mondjuk vezetsz 4.5-öt megállsz rakodni, de mondjuk hat órát rakodnak és ezt egy héten minden nap csinálod. Így a vezetési időd alacsony lesz, de egyéb munkaidő, ha a rakodásnál jelen kell lenned mindig.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Qtya123 #14280 üzenetére
tegnapi kormányinfón egyébként azt is bejelentették, hogy a 7,5 tonna feletti gépjárművek csak kijelölt üzemanyagkutakon (nagynyomású, 80 liter/perc feletti átfolyási sebességű kútfejen) tankolhatnak csütörtök este 10-től, ezeken az üzemanyag piaci áron lesz kapható. Ez egyaránt érvényes a magyar és a külföldi kamionokra, ám a külföldi járművekre ennél még szigorúbb szabály vonatkozik, ezekből már a 3,5 tonnát meghaladók sem tankolhatnak a hatósági áras (480 forintos) benzinből. [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Andreaspasco #14381 üzenetére
Új készülékeknél már nem kell.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Andreaspasco #14383 üzenetére
A minimálbérek országonként különböznek, azért kell részben, ha jól értem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Németországban legalább le tudsz menni a pályáról éjszakázni, ha nincs más. Szlovéniában ellenben erre szinte semmi esély...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Befejezhetnétek már a nyilvános kupakolást....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most nem azért, de több mint húsz éve járok ugyanoda melózni, sőt, amikor a másik húsz alatt "máshová" jártam, az is csak pár kilométerrel volt arrébb...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz KAMELOT #14785 üzenetére
A szakmájához értsen, ne a vezetéshez.
Kétféle rossz irányító van:
1. aki hülye hozzá, ráadásul nem beszéli a kellő nyelveket
2. aki rosszindulatú, vagy lesz.ja
A beleéléshez, belátáshoz nem kell, hogy legyen sofőr előtte. Nekem csak a fiam kamionozott két évig (meg néztem Zoli bácsi videóit ) mégis értem a lényegét...
Amúgy meg minden sofőr mást szeretne, csak itt a topikban ahányan vagytok, szinte annyiféle súlypont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest