Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A rangsort csak azért említettem, mert nem a valós tudást tükrözi, ami valahol bántó. Ami bántó, az demoralizáló, ezért óriási hibának tartom a főnökség részéről. Meg is van az eredménye. Ott játszuk ki, ahol csak tudjuk.
Ami a fizetéseket illeti, a magyarországi sofőrbérek kezdenek versenyképesek lenni. A főnökünk is egyre nehezebben talál alkalmas Magyar sofőrt. Pár fitying különbségért senki sem utazgat 1000 Km -eket a munkahelyére, és vissza. Hamarosan neki is emelnie kell, különben munkákat fog bukni, vagy felhígul az állomány, amitől meg a balesetek miatt kihulló autók miatt fog fájni a feje.
Ami jelenleg sztem a nagy különbség a Magyar, és a külföldi cégek között az az, hogy én a teljes, valós fizetésemre vagyok bejelentve. Nálatok ezzel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Xbox One S macerálás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest