Hirdetés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atisoly
csendes tag
Szia. Én is tatáról vagyok.
Hogyn hasznalod az iptv-t? Hol fizetsz elő? Én drágabbat találtam.
És az is érdekelne, ha a kabelszat2002-nél vagy, hogyan tudsz iptv-t hasznalni, mert nekem olyan mintha tiltva lenne nálam az iptv. UDP, RTSP protokol korlátozva vagy tiltva lennenek. Nekem egy arris routerem van és sok vele a gondom.... -
balu0106
csendes tag
Ha jól bele gondolok más nem volt csak a Kábelszat meg a Telekom de android box nem kellett a Telekomtól meg ott csak 3 tv-re lehetett kérni a tv csomagot plusz box díjak ott is ilyen 15000ft lett volna a csomag.Itt Pápán NET600 12500Ft plusz a Prémium Max tv csomag 8900ft plusz 300ft kártya díj tv készülékenként.Most,hogy lett DIGI itt csomagba olcsóbban jövök tv-t alig nézünk de még mindig ez a legolcsóbb.
-
KicsiBGery
csendes tag
Milyen előfizetésed van? Nekem prémium extra csomag. Az Arena4-et látom, hogy van de nem vagyok jogosult a nézésére a match4-et pedig nem is látom. De a digisport1 és 2-nél nincs semi. Én is úgy tudom, hogy Bajon és Tatán ugyanaz a csatornakiosztás. Lehet újra kéne hangolnom a csatornákat?
-
balu0106
csendes tag
Ugye az a baj a digitális csatornák Budapestről vannak elosztva és ha ott nem intézkednek akkor pl Pápán is nem nézik csak valaki be szól telefonon vagy e-mailbe akkor intézkednek.
Ez a mai világba elég gyenge hozzáállás de hát mit tudunk csinálni max el megy az ember más szolgáltatóhoz. -
miszabot
csendes tag
Vicces, hogy ahogy volt átvették a PR-től. És nem terjesztették ki a meglévő településekre. Ennek a fényében kíváncsi leszek a jövő évire. Elvileg, ha ennél gyengébbet szolgáltatnak, akkor a versenyhivatalnál lehet reklamálni.
Ma kaptam számlát tőlük, amelyben az ő adataik összecsúsztak elég szépen
Vicces volt. Jeleztem nekik és azt mondták, ők is észlelték a hibát.
Akinek PR-telecom-nál online számlázás volt beállítva, annak küldtek 2020 novemberi számlát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest