- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Aktív témák
-
pilota
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Azért kérdeztem mert az elözö helyen ahol laktunk ot adtak egy ugyanilyen tomson rutert de én vettem egy motorolát áttöltöttem rá a szofvert a modemből és ment utána.Abbanis csak a dinapimus megy van elrejtve egy ping azonosito amivel bejelentkezik a központba.Namost a tp linkbe is bennevan nekem ezek a paraméterek de az adsl hezvan a csati a szolgáltató szofverét is áthuztam már rá de valahogy átkéne kötni a bemenetet tvre csak akárhogy probálom nemmegy el a jel a készülékig.azt nem tudom elvileg a két középsö lábon komunikál a két oldalso akkor mi az adslnél ha tudnám lehet megtudnám oldani a gondot.De seholsincsen rajz a adsl kötéséröl a kábelnetnél belsö vezeték az ugynevezet inpulzus szál a külsö árnyékolás meg a test.
Az elözőre válaszolva már megint tomson modemet hoztak ki 1 honap és szerintem megdöglik nálam a modem.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jófogás tapasztalatok
- Motoros topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest