Hirdetés
- E-book olvasók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
illusiON
őstag
Nem értem miért nem teccik... én is utáltam ezt az irányítást addig, ameddig nem ETCC-ztem, mert ez a juiced egy szimulátor elődje sztem! Reális az irányítás, és 200 fölött ha megnyomom a jobbrát, akkor nagyon gyöngén és lassan kanyarodik ellenben az irreális NFSU-val, és valszeg az NFSU2-vel... én má' nem is fogok NFSU2-zni, ha kijön a juiced, az tuti! Ja és a demo-ban mindenkinek csak 3 verda (supra, és a 2 celica) van vagy van a demo-ban több kocsi is? És lehet tuningolni a kocsikat a 'page down' megoldáson kívül? Mert ha igen, akkor egy selejt demo-t szettem le... ja és abs-t hogy kell bekapcsolni? mert állandóan kipörgök a suprával kanyarban :DDD:DDD:DDD amugy sztem 1000milliószor jobb még a demo is az NFSU-nál, és a zenéje! Na azzal magasan veri NFSU-t! Ennyi
Aktív témák
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest