Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Fiddle Ezúton kimásoltam az érintett html kódokat az oldal forrásából, plusz alá írtam a jelenlegi JS-t. Remélem így valamelyest átláthatóbb.
Mellékelek még pár képet, hogy jobban szemléltessem a problémákat egy kis magyarázattal karöltve:

Valamely logikai hiba miatt nem jó az egész, szerintem az if..else ágban csúszik el nekem valami, ami megakadályozza, hogy visszatérjen az eredeti állapotra mindig az adott ciklus. Tettem rá kisérletet az else ágban, hogy jelenítse meg máskülönben mindig az eredeti konténereket, de nem történik semmi sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPad topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- LED világítás a lakásban
- Erősítő, hangfalak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futárcégek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mellékelek még pár képet, hogy jobban szemléltessem a problémákat egy kis magyarázattal karöltve:
Lehet, hogy cache-elte a böngésző a korábbi kódot?