- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Hardverkemping június végén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
z-index=1900;
Ilyen CSS-ben nincs.
De ilyen van:
z-index:1900;
(egyenlőségjel helyett kettőspont)
jsFiddle-re relatív URL-eket hiába teszel, nem fog menni. A teljes HTML-doksit sem érdemes, csak a <body>-ban lévő részt.
Ha a <body>-ban <script> tagek között van valami kód, akkor azt meg pakold már át a JS-részre, arra való. Amúgy is, a saját HTML-oldaladon külön JS-fájlba kellene rakni ezeket a kódokat.Mivel itt még initialize() függvényed sincs itt, annak tartalmát nem tudom kitalálni, meg a többi dolog sem tudom, hogy kéne, hogy működjön nálad, így ezzel a linkelt kóddal egyáltalán nem tudok mit kezdeni. Azért linkelhettél volna olyat, aminek van valami köze a működéshez.
Tudom, hogy sietős, meg minden, de ha gyors segítséget szeretnél, akkor azért jusson el valameddig a felrakott kód, legalább a megjelenítésig...
===============
(#935) papa019 :
contextmenuDir = document.createElement("div");
contextmenuDir.className = 'contextmenu';
contextmenuDir.innerHTML = a;
HELYETT jQuery-ben:var $contextmenuDir = $("<div/>", {
"class": 'contextmenu',
html: a
});már Karma is mondta, de
<div class='context'>Adatok szerkesztése<\/div>
HELYETT
<div class='context'>Adatok szerkesztése</div>Tehát a /-t nem kell escape-elni.
Mondjuk én speciel rühellem az aposztrófot is a HTML-attribútumoknál, szerintem "szebb" a rendes idézőjel, de ez már az én hülyeségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged