Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"De pont tőled 'kaptam meg' múltkor, hogy kezdőknek sokkal átláthatóbb az if-else, így ilyen helyzetben inkább írjunk egy hosszabb if-else-t, mert az beszédesebb mint a switch."
Hol állítottam én neked ilyet?
"Na ilyen az amikor akasztják a hóhért, vagy porszem van a gépezetben?
"
Inkább ilyen, ha valaki félreérti, amit tanácsolnak neki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Polesz
addikt
Nekem nyugodtan tolhatod akár perl-ben is. Attól hogy valamit nem tudok "helyből" még el tudom olvasni a forráskódot. Egy nagyon bonyolult interpreter van a fejemben

Következő kérdés:
Csak úgy érintőlegesen kérdezném:
Töltök be egy oldalt ami elvégez egy csomó adatbázis műveletet ezért erre várni kell. Jó lenne ha a kezdetkor sikerülne egy forgó nem idegeskedj feliratot kirakni és amikor az oldal kész és betöltődik a táblázat akkor ez eltűnne. Láttam sok oldalon ilyet, egy gyors lökés kellene (akár a szakadékba is
) hogy hol kezdjek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- D5 top - Heatkiller, EK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) hogy hol kezdjek hozzá.