- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2230 üzenetére
"Mi az, hogy "elszáll" az AJAX?
Az milyen?"
Olyan, hogy nem működik
Igen, debugoltam, de 0 error, a variable is létre van hozva"nem igazán értem, az index.html"-nél minek kell neked a plusz selector"
Hát mert ugye a #content div-be töltjük be az új tartalmat. Alapból az index.html-t hozza be és ott alapból a főoldal van, tehát a content div-ben van már valami. Na most, ha nem rakom oda a selector-t, akkor a #content div-be betölti ajaxxal az egész oldalt. Tehát nem csak a #content div tartalmát, hanem az egész oldalt fejlécestül, navigációstul.
A többi fájlban meg nincs benne a header a nav meg ezek ugye, ezért oda nem kell selector. Ez mondjuk elég nagy kib@szás a js nélküli böngészőkkel, mert ott nem megy az oldal, de én nem fogom arra a 0.5%-ra optimizálni a dolgot. 15k ennyit nem ér megSelector nélkül a fentebb leírt betöltési bug:
Itt egy videó a dologról. Itt még nem szedtem ki a szolgáltatások.html alól a .load()-ot, de kiszedve is ugyanaz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest