Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Flatline=-
tag
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
Addig baszogattatok (jó értelemben), míg inkább megcsináltam. Nem teljes még és nem a legelegánsabb, de megy
Már csak az a kérdés, hogy tudom priorizálni azt, hogy mindig az aktuális session grp legyen a kiemelt ORDER BY és csak utána legyen a normál group szerinti rendezés? (Ergó az épp szerkesztendő anyag találatai kapjanak prioritást, utána jöhet a minden egyéb...) Plusz ugye itt még sehol sem a LINKDATA linkké formázott módon kerül vissza az adat, abban tuti kell majd a segítségetek, ha felébredtetek. Köszönöm 
mysql_connect ($db_host, $db_user, $db_pass) or die ('Could not connect to the database.');
mysql_selectdb ($db_database) or die ('Could not select database.');
$_SESSION['grp']=1; //teszt erejeig
$q = $_GET['term'];
if($q=="") return;
$lolz = array();$query = "SELECT * FROM autocompletedb WHERE (`location` LIKE '{$q}%' OR `character` LIKE '{$q}%' OR `item` LIKE '{$q}%' OR `music` LIKE '{$q}%') && `group` = '{$_SESSION['grp']}' ORDER BY 'group' LIMIT 30";
$resultset = mysql_query($query);
$lolz = array();while( $row = mysql_fetch_assoc($resultset) ) {
if($row['location'] == ""){}else{
$lolz[] = $row['location'] . " - " . $row['groupname'];}if($row['character'] == ""){}else{
$lolz[] = $row['character'] . " - " . $row['groupname'];}if($row['item'] == ""){}else{
$lolz[] = $row['item'] . " - " . $row['groupname'];}if($row['music'] == ""){}else{
$lolz[] = $row['music'] . " - " . $row['groupname'];}}
echo json_encode($lolz);
?>
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már csak az a kérdés, hogy tudom priorizálni azt, hogy mindig az aktuális session grp legyen a kiemelt ORDER BY és csak utána legyen a normál group szerinti rendezés? (Ergó az épp szerkesztendő anyag találatai kapjanak prioritást, utána jöhet a minden egyéb...) Plusz ugye itt még sehol sem a LINKDATA linkké formázott módon kerül vissza az adat, abban tuti kell majd a segítségetek, ha felébredtetek. Köszönöm