Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Egyébként annyit tanácsnak, hogy a honlapra rátévedve nem vágtam, hogy miről van szó. Ezen fejlesszetek szerintem, mert ez így majdnem 100%-os bukást jelent. Egy átlag user nem fog úgy kutakodni, mint én, hogy kiderítse, mit is kínáltok. A szöveg is picit túl marketinges.
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, bocs, de jól jött volna egyből inkább a slider oldala.

Nem arra az ugrálásra gondolok, hanem hogy a "Regisztrálj a hírlevelünkre" és az alatta lévő footer mindig felugrál a betöltés idejéig, aztán megint leugrik vissza a helyére, amikor másik tartalomra váltok. Szerintem sokkal szebb lenne egy áttűnés effekt (fade), hogy egyik tartalom a másikba átúszik, és addig marad is a megfelelő magasság, ugrálást elkerülendő.
Amúgy a scrollbar ugrálását is meg lehet szüntetni, úgy, hogy a böngésző saját scrollbarját eltünteted, és használsz ilyen scrollbar pluginokat, vagy hogy minden esetben megjeleníted a scrollbart, addig ki van szürkítve, ha nem kell, bár az a csúfabb megoldás.
overflow:scroll a body-ra, és akkor nem ugrál
de mondom, az randa lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de mondom, az randa lehet.