Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Charcodeban más a numpados 0 meg a felső számsoros"
Persze, más: a fölső számsor 0-ja 48-as kódú az ASCII-táblának megfelelően, a numpados 0 pedig 96-os (ASCII-tábla szerint ez a grave accent (`)). A fölső számsoros 0-t lenyomva magyar billentyűzetnél, de az operációs rendszerben US QWERTY layoutot alkalmazva (tehát ahol például problémát jelenthet a 0 és ö betűk közti különbség) 192 (À, Latin capital letter A with grave a Windows 1252 szerint) a keyCode/which (amúgy az eventhez tartozó charCode, keyCode és which deprecated az MDN szerint, nem tudom, miért, ha a code és key property-k jelenleg nem működnek, pontosabban a key csak Firefoxban azt hiszem, Blink-alapúakban még egyik sem).Viszont kérdés, hogy ez esetedben miért számít egyáltalán, ha úgyis barcode scannerrel viszitek fel az adatot?
"Ha be akarok lépni, angolra kell váltani a billt, hogy az ö helyén nulla legyen, ha nincs kéznél a numpados billentyűzetem"
Ezt viszont nem értettem. A tenkeyless keyboard esetén is a fölső számsorban is található egy 0 gomb, meg mivel magyar billentyűzetet használsz, egy ö betű is a számok mellett. Miért kell átváltani a kiosztást a tényleges 0 gomb megnyomása helyett?Amúgy ha érdekelnek a pontos keycode-ok csak úgy gyors ellenőrzésre, hogy épp mit nyomsz le, mi a keyCode-ja (még ha az deprecated is azóta
), valamikor nagyon régen csináltam még ilyet magamnak:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/EAjYe/
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), valamikor nagyon régen csináltam még ilyet magamnak: