Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Haha. Egyrészt ha utánanézel, pontosan meg tudod határozni, hogy egy katonatiszt (mondjuk százados), minisztériumi háttérintézményben (azaz 50% illetménykieggel), mennyit keres (ugyanis az _összes_ azonos beosztásban dolgozó, azonos rendfokozatú katona fizetése egyforma (leszámítva persze, ha van valami bónusz: nyelvpótlék, stb.).
    Másrészt nem 4, hanem 8 órára vagyok bejelentve (viszont az effektív munkavégzés a közszférában - szerencsés (?) esetben - mondjuk a munkaidő fele, bár ez változó).
    Leülhetsz, egyes.

Szerk.: kíváncsi vagyok, a volt osztálytársam jövedelmére mit szóltál (szóltatok) volna: idestova 10 éve, keresett havi 700K-t (nem akarta elárulni, mennyit keres, de abban a pénzintézetben vezette a számláját, ahol az asszony dolgozott - én meg pofátlanul megnézettem... ;] ). Mondjuk számlára kapott ennyit (azaz ebből lejön az ÁFA, stb.), de akkor is brutális összeg maradt...

(azaz ebből lejön az ÁFA)

Tudod miért kamú ez a hsz-ed is? Mert még azzal sen vagy tisztában, hogy fizetésből semmilyen "ÁFA" nem jön le. Nem ártana tiszában lenni az ilyen dolgokkal, mielött leírod. De mások biztos elhiszik ezeket az ostoba, kamú dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák