Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
1-2 éve még "ha-ha AI elveszi a programozók munkáját, na persze" szentimentalizmus volt itt. És sok más helyen. Azóta a cég ahol vagyok, kb a dolgozók felét elküldte. Én az AI segítségével érezhetően kevesebbet dolgozok úgy, hogy gyakorlatilag megkaptuk az elment emberek munkáját is. De, beadom az éáj édzsöntnek (IDE-be integrált) a feladatot, és megcsinálja. Backtesteli. Ír hozzá tesztet. Elmagyarázza mit miért csinált. Olyanra is gondol, amire én nem. Megkérdezi hozzá igazítsa-e doksit. Basszus. Jobban csinálja meg percek alatt mint én egy nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest