Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hdanesz

őstag

válasz Qtya123 #36869 üzenetére

Én sem azt írtam, hogy csak az ambiciózus aki sokat keres. :D Csak arra reagáltam, hogy azért repkednek itt óriási fizetések mert az ide járó emberek jó része - többek között - ambiciózus is. Lehet ambiciózus az ember ha 5-600 ezres kategóriában mozog is, de mégsem azokat a fizetéseket látni itt nagy számban. Itt a vadkeleten (Debrecen) sok embernek leesik az álla egy éppen 7 számjegyű fizetés esetén is.

Az eredeti hozzászólásom azért született, mert számomra nem mindennapos dolog, hogy ekkora fizetéseket látok. Lehet rosszul gondolom, de a ph! már rég nem csak az IT/számtech világról szól...vagy nem csak azokat az embereket mozgatja meg akik ebben a világban dolgoznak/élnek.

Én pl. IT cégnél dolgozom, de nem IT területen. Mégis be szoktam nézni ide. Valamint épp az is benézhet ide aki 15 éve ugyanabban a székben ül...épp ezért. Mert fogalma sincs mi folyik más cégeknél. Sem fizetés sem más szempontból. Akik pörgetik a melókat, gyakran váltanak....úgy gondolom sokkal jobban képben vannak azzal hogy mire számíthatnak.

Van 2-3 ismerősöm akik 10-16-21 éve ugyanott dolgoznak. Azon kivül, hogy fogalmuk sincs a fent említett dolgokról, ugyanennyi ideje nem is voltak interjún. Nem tudják ott is mivel szembesülhetnek, miként zajlik manapság egy interjú. Mik a 'trendek'.

Félre ne érts, nem kötekedni szeretnék. Semmi ilyen nincs szándékomban.

Azzal teljesen egyet tudok érteni, hogy aki gyakrabban vált annak a bére is jobb szinteken mozog. (De talán ez a kijelentés már a 'captain obvious' szinten mozog mostanság :) )

Új hozzászólás Aktív témák