Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini-ITX
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
Qtya123
üzenetére
Én sem azt írtam, hogy csak az ambiciózus aki sokat keres.
Csak arra reagáltam, hogy azért repkednek itt óriási fizetések mert az ide járó emberek jó része - többek között - ambiciózus is. Lehet ambiciózus az ember ha 5-600 ezres kategóriában mozog is, de mégsem azokat a fizetéseket látni itt nagy számban. Itt a vadkeleten (Debrecen) sok embernek leesik az álla egy éppen 7 számjegyű fizetés esetén is.Az eredeti hozzászólásom azért született, mert számomra nem mindennapos dolog, hogy ekkora fizetéseket látok. Lehet rosszul gondolom, de a ph! már rég nem csak az IT/számtech világról szól...vagy nem csak azokat az embereket mozgatja meg akik ebben a világban dolgoznak/élnek.
Én pl. IT cégnél dolgozom, de nem IT területen. Mégis be szoktam nézni ide. Valamint épp az is benézhet ide aki 15 éve ugyanabban a székben ül...épp ezért. Mert fogalma sincs mi folyik más cégeknél. Sem fizetés sem más szempontból. Akik pörgetik a melókat, gyakran váltanak....úgy gondolom sokkal jobban képben vannak azzal hogy mire számíthatnak.
Van 2-3 ismerősöm akik 10-16-21 éve ugyanott dolgoznak. Azon kivül, hogy fogalmuk sincs a fent említett dolgokról, ugyanennyi ideje nem is voltak interjún. Nem tudják ott is mivel szembesülhetnek, miként zajlik manapság egy interjú. Mik a 'trendek'.
Félre ne érts, nem kötekedni szeretnék. Semmi ilyen nincs szándékomban.
Azzal teljesen egyet tudok érteni, hogy aki gyakrabban vált annak a bére is jobb szinteken mozog. (De talán ez a kijelentés már a 'captain obvious' szinten mozog mostanság
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak arra reagáltam, hogy azért repkednek itt óriási fizetések mert az ide járó emberek jó része - többek között - ambiciózus is. Lehet ambiciózus az ember ha 5-600 ezres kategóriában mozog is, de mégsem azokat a fizetéseket látni itt nagy számban. Itt a vadkeleten (Debrecen) sok embernek leesik az álla egy éppen 7 számjegyű fizetés esetén is.
)