Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalra küldik a Snapdragont
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
sakal83
üzenetére
Köszönöm szépen a személyeskedő és kioktató hozzászólást.
És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
Eléggé kiforgattad azt amit én írtam. Sehol nem írtam, hogy agysebész lesz bárki pár hét képzés után.Talan ezeknek az iskolaknak köszönheted, hogy tudsz irni olvasni, szoveget ertelmezni, informaciot gyujteni, szelektálni kozottuk, hasznositani az infokat stb.
Azért ennyire ne húzzuk már le a dolgokat. Ez alapján végülis az ovinak is köszönetet mondhatok, ha épp ott tanultam meg villával enni. Egyénként szerződésekkel foglalkozom...azokat bújom és írom évek óta. Így az infogyűjtés/szelektálás....az épp napi kenyerem.
Tapsinak: Nem tudom hol írtam azt, hogy süllyeszteni kell a közoktatás szintjét? Vagy én szeretném ha lenulláznák a tananyagot. Mint írtam....41 éves vagyok...nem 10 és nem is 15 éve érettségiztem vagy kezdtem az egyetemet. A saját tapasztalataimat és véleményemet írtam le a saját életemről. Illetve a saját munkámról.
A végén kiderül, hogy miattam van olyan állapot az oktatásban amilyen.
Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.Tisztelettel,
Csimpi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Metal topik
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És a segítséget is...hiszen egy betanított csimpánznak mindig jól jön egy újabb trükk, igaz?!
Jézusom....lassan nem lehet írni egy fórumra mert rögtön idióta lesz az ember meg betanított csimpánz.