Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzozo

senior tag

válasz emvy #35699 üzenetére

Személyes tapasztalat alapján: a probléma megoldható. A korábbi telephelyünkön volt vagy 10 épület, mindegyik sokemeletes, ilyen-olyan összeköttetésekkel, kb. 50 konyhával, és az emberek bizony vándoroltak ide-oda, mégis meg tudták oldani, hogy a nap / hét / hónap végén kb. minden konyhában mindenből ugyanannyi legyen készleten.

A lopást viszont nem tudom hova tenni, lehet az én fantáziám korlátos. Ha bármilyen hardver eszközre volt / van szükségem, ami a legkisebb részben is munkára (is) lesz használva, akkor besétálok az IT-ra, és elhozom. 100 euró felett szoktak kérni manageri jóváhagyást, az plusz egy kör, de nem probléma. Most így visszagondolva az elmúlt 15 évben én nem vettem se egeret, klaviatúrát, monitort, headsetet, earplugot, semmit. Ez szerintem nem lopás, sokat vagyok home office-ban, tökmindegy hol és mikor használom munkára ezeket az eszközöket.

Nyilván ezek közül több tönkrement, a roncs darabok le lettek adva az IT-n, és kaptam helyette másikat. Gondolom ha egyszer kilépek, le kell és le fogok számolni ezekkel, bár olyan kis értékű dolgokról van szó, illetve higiéniai szempontból neccesek, hogy szvsz nem fogja senki se visszakérni őket.

Új hozzászólás Aktív témák