Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardverfogócska a kertben
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Személyes tapasztalat alapján: a probléma megoldható. A korábbi telephelyünkön volt vagy 10 épület, mindegyik sokemeletes, ilyen-olyan összeköttetésekkel, kb. 50 konyhával, és az emberek bizony vándoroltak ide-oda, mégis meg tudták oldani, hogy a nap / hét / hónap végén kb. minden konyhában mindenből ugyanannyi legyen készleten.
A lopást viszont nem tudom hova tenni, lehet az én fantáziám korlátos. Ha bármilyen hardver eszközre volt / van szükségem, ami a legkisebb részben is munkára (is) lesz használva, akkor besétálok az IT-ra, és elhozom. 100 euró felett szoktak kérni manageri jóváhagyást, az plusz egy kör, de nem probléma. Most így visszagondolva az elmúlt 15 évben én nem vettem se egeret, klaviatúrát, monitort, headsetet, earplugot, semmit. Ez szerintem nem lopás, sokat vagyok home office-ban, tökmindegy hol és mikor használom munkára ezeket az eszközöket.
Nyilván ezek közül több tönkrement, a roncs darabok le lettek adva az IT-n, és kaptam helyette másikat. Gondolom ha egyszer kilépek, le kell és le fogok számolni ezekkel, bár olyan kis értékű dolgokról van szó, illetve higiéniai szempontból neccesek, hogy szvsz nem fogja senki se visszakérni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest