Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
A cél, hogy ne a kiszorított szakmában dolgozzak, hanem ami kiszorítja.
A másik cél a tanulás, tudatos iránykereséssel. Nem csak úgy vaktában.
Pár éve volt téma, hogy a HR vezetők és a banki management kiakadt, hogy egy IT fejlesztő többet kér, mint egy fiókigazgató. Azóta gondolom hozzászoktak. Jól mutatja, hogy ki van nyeregben és ki van a kiszorító/kiszorított szerepkörben.Jelenlegi munkakörben a B verzió áll fenn.
25% emelés még elérhető lenne túlórával, sokkal több stresszel, kilátástalan mókuskerékkel.
Átképzés vagy vezetői szint jöhet.
Utánaolvasok jobban és majd újra előhozom az eredeti kérdést, hogy IT irányba merre érdemes indulni. Ehhez tök sötét vagyok.
IT nélkül egy komplett CFA + felsőfokú angollal rendben lennék a szakmában. Ez 3-4 éves projekt lenne.
De nagyon telített a szakma itthon is és nemzetközileg is. Ez a bajom. És nagyon egy lábon állnék."inkabb a szakmai vonalat fogalam eroltetni"
Nem fogsz elfogyni egy kor felett? 50 felett egyik nap előjön a főnök azzal, hogy teljes rendszercsere, indulhat a betanulás. Azt érzem, hogy nem marad más egy idő után, mint a vezetői karrierút vagy vállalkozás vagy tőkehalmozás és passzív jövedelem.bandus: szerintem hoztam formabontó és friss gondolatokat és több embert is foglalkoztat a kérdés.
Hol lehet a karrier témakörrel foglalkozni, ha nem itt?
Nemrég a devizahitel volt a téma hosszasan.Mercutio_: globálisan nézném a fiatalok tudását. Lásd az oly sokat emlegetett fejlett vs. feltörekvő munkaerőpiac (+ az elefántgörbe, amit nem szeretek). A fiatalok tudása nem csak itthon szoríthat ki a munkaerőpiacról. Nem vigasztal, ha itthon tanulatlan emberek jönnének alattam. Sőt, inkább ijesztő és nyúlcipőt kell húzni, mert garantálja az alacsony életszínvonalat.
htomi85: nem bántasz, mert tudom mire számítsak tőled. Én sem bántásból mondom, de a soft skillekkel hadilábon állsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest