Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Na, lassan a végéhez ér az álláskeresésem.
22 éves friss diplomásként, megosztom a tapasztalataim.Képzettség:
Közgazdász gazdálkodási és menedzsment alapszakon (BA)
C1, felsőfokú angol nyelvvizsga, természetesen folyékony beszéd, írás.
Magabiztos Excel ismeret (kis macro, pivot, stb.)
Egyetem alatt számos ösztöndíj és eredményes versenyek (országos helyezések).Ezekkel az adatokkal indultam neki az álláskeresésnek. Fejemben a 450-es bruttóval, mint áhított cél.
Könyvelő pozikra, illetve analyst pozikra kerestek recruiterek embereket, mind-mind 380-400 körüli fizetéssel.
SSC-ben 1-ben voltam. Tényleg olyan, ahogy írjátok. Már az interviewztatás procedúrája is egy corporate sablon szar volt szerintem. Nagyon nem tetszett. Arról nem beszélve, hogy a HR-esük lecigánykodta a bérigényem egy 20-assal. Miután minden lapra és online dokumentumukba beírtam a bérigényem, volt arcuk még azt is alulmúlni egy 405 ezres bruttóval. Úgyhogy ezt is visszamondtam.Az esetek 70%-ban továbbengedtek a 450-es bruttó hallatán, a maradék 30% kapásból rinyált, hogy annyit nem adhatnak stb...
Amint hivatalos lesz az állásom, majd arról is írhatok, ha valakit érdekel.
Ennyi a tapasztalat. Hátha valami korombelinek még jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest