- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora #37 üzenetére
oké, várom jelentkezésed
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora #32 üzenetére
Hát elöször is ne ess neki anélküll h ne gondolnád át hogy mit akarsz igazán, de engem is beavathatsz a gondolataidba, és akkor többet tudok segíteni
egyébként röhtön kezdenék egy darabokraszedéssel tisztitással megnézni mi mien állapotban van rajta majd körbemérném mik a lehetőségek miket lehet kihozni belöle, ha nem plexis az oldala akkor alap azongondolkoznék h rakjak bele valami egyedi formára kivágva majd azon gondolkoznék el mien erőmű fog a dobozban ketyegni és ahoz találnák ki hűtésrendszert de ha már szerverházrol beszélünk akkor vízhűtésen járna az agyam majd a ház festésén design stb és mindezek elött azon hogy mennyi suska van az egészre
szivesen segítek, de ahoz lekellene írnod a te elképzeléseidet, nem tudom mekkora a ház vagyis a festendő felület de ha számolunk a plexivel és a festéssel akkor kb 10ből kijön az egész
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora #30 üzenetére
csáó!
Nemtudom pontosan típusát de ha nem csal az emlékezetem akkor codegen vagy noname
festéket azt leírtam a képek alatt CASATTI festéket használtam de ha elolvasod többet is megtudsz rólaüdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest