Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz .LnB #75 üzenetére

Telefonon alkalmazással is használhatatlan. Nekem sincs telefonon, PC-ről, böngészőből használom csak (illetve ha nagyon muszáj, akkor telefonon böngészdéből). PC-n meg azért elég jól el lehet szeparálni, és csomó feature-jük nem is működik, pl. a linkek követése az alkalmazásból :D (+Ghostery, Adblock ofkoz.)
    Amúgy be lehet lőni, hogy az ismerőseid cuccait lásd, időrendben, de az sem az igazi.

"Viszont sajnos a társadalmunk olyan alapvető része lett ez a facebook, hogy ha nincs, az megnehezíti a szabadidős programok szervezését, kapcsolattartást. "
    Ez korábban is így volt, tehát pl. amikor nem volt MSN-em, de az összes ismerősöm MSN-t használt, akkor én maradtam ki dolgokból. Még korábban ugyanez mobiltelefonnal. Tehát ez sem Fb specifikus, egyszerűen az emberek azzal kommunikálnak, akivel az aktuálisan használt kommunikációs formájukon lehet, másra nem fordítanak energiát. Sőt, van, amikor egyszerűen azzal beszélnek, aki a legközelebb van hozzájuk :DDD
    BTW a magyar társadalom függött rá ennyire a Fb-ra, máshol nem ilyen durva a dolog.

Amúgy nincs szerintem ebben semmi rossz, ha elég tudatos az ember. Meg hát nyilván, egy iwiw-ben nem volt dark UX, nem függőségre volt tervezve. A Fb.arra van, és ez a baj.

@arty : Ja, ilyenkor már, jó'van.

Új hozzászólás Aktív témák