Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Zárható
-
Spirit
őstag
UP!
-
Spirit
őstag
UPPPP!!!!fél óra múlva indulok a nyugatihoz, ha addig kapok ajánlatot 30-ig, meg is veszem még ma!!!GYERÜNK-GYERÜNK!
-
Spirit
őstag
Hát nem tudom.Van itthon másik gépem, de tegnap ügyes voltm.Valószínűleg egy kicsit kispórolták az anyagot a GPU-mból,de tegnap egy kézzel felcsavarozott(véletlenül se törjem össze) hűtőcsere után érdekes pixelek jelentek meg már a win töltése közben is.Valószínűleg minimálisan sikerült lesarkazni(bár én nem láttam rajta hibát nagyító alatt sem), úgyhogy halott a jelenlegi kareszom(esetleg ötleteket várok).Tetejébe a garit szétrágta a kutyám,úgyhogy új kártyát kellene vennem.
Ha nem kapok gyorsabban ajánlatot, számíthatsz rám.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
A téma adott.A lényeg,ne nagyon legyen 30k fölött,mert akkor már inkább 40-ért sima 6800-ast vennék.Örülnék,ha a gpu 600 felé kacsingatna, a memória meg 1200 tájékán.
Aktív témák
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Revolut
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest