Hirdetés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Zárható

-
Spirit
őstag
UP!
-
Spirit
őstag
UPPPP!!!!fél óra múlva indulok a nyugatihoz, ha addig kapok ajánlatot 30-ig, meg is veszem még ma!!!GYERÜNK-GYERÜNK!

-
Spirit
őstag
Hát nem tudom.Van itthon másik gépem, de tegnap ügyes voltm.Valószínűleg egy kicsit kispórolták az anyagot a GPU-mból,de tegnap egy kézzel felcsavarozott(véletlenül se törjem össze) hűtőcsere után érdekes pixelek jelentek meg már a win töltése közben is.Valószínűleg minimálisan sikerült lesarkazni(bár én nem láttam rajta hibát nagyító alatt sem), úgyhogy halott a jelenlegi kareszom(esetleg ötleteket várok).Tetejébe a garit szétrágta a kutyám,úgyhogy új kártyát kellene vennem.
Ha nem kapok gyorsabban ajánlatot, számíthatsz rám.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
A téma adott.A lényeg,ne nagyon legyen 30k fölött,mert akkor már inkább 40-ért sima 6800-ast vennék.Örülnék,ha a gpu 600 felé kacsingatna, a memória meg 1200 tájékán.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest