- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Miért nem? Mi másra maradna?
A 4080 mellé is kellett kompromisszum. Mondjuk én átlag 4 évente veszek 4-5 évre jó konfigot (1-2 évvel csúsztatva a VGA-cseréket), így mindig mindent vivő gépem van alacsony havi költséggel, mert még jó áron eladható a régi, és félretenni is keveset kell egyszerre. Medián alatti fizuból. Persze, aki fossa a pénzt, nyilván vehet 600e Ft-os házat (lásd: ajánló), de az sem ér többet egy 50e-snél, onnantól lehúzás mind.
Egyébként a Neocube-ig frankón elvoltam egy CM230-cal, minden belefért 13e-ért (belmagasság alapján a 4080 is elfért volna csatistul, ha jól rémlik), még a DP4 Pro is, és jól hűtött, csak az arctic 360 miatt váltottam. -
Predatorr
őstag
22cm-be vertikálisan sem feltétlenül fér be. Egy stabil PCI-E 4.0 keret böszme nagy, és még ha össze is nyomod, a kábel könnyen kifeszítheti a vga slotot az alaplapból. Tudom, az van, a legvékonyabb létező léghűtős 4080-nal, és hajtogathattam a kábelt percekig, h össze tudjam nyomni. Éppen maradt felül légrés az oldallapnál a keret legalsó állásánál.
-
Predatorr
őstag
Csak az a 12hpwr csatlakozó ne volna... Ez egy alsó kategóriás, gagyi ház. Rendes (és halk) szellőzéshez legalább kellene 3-3-3 12-14cm venti (v. egy ósdi HAF-932 v X), és még hátul is 1. próbáltam párat. Most NeoCube van, de még ebbe is kellett VGA keret a csati miatt 4080-hoz, hiába fért volna el amúgy (szóval azt b.sszák meg, h a kártya tetejére teszik
). Halk és hűs, mert ez tényleg szellőzik.
-
Predatorr
őstag
Jól megpakolható, csak aztán el ne higgyük. Hogy fér bele 22cm-be egy nem is feltétlenül csúcskategóriás VGA?
A szellőzésről nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest