Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
4captainhero #40 üzenetére
A kisebb felbontással az a baj, hogy a jó bitárátjú streamekhez 4K tévé kell, Netflixnél még a HDR-hez is tudtommal, ezt a részét annyira nem néztem át. De a lenti roadmap szerint ezek is 4K panelek lesznek.
-
PTM
aktív tag
A forrás szerint valószínűleg 32"-os monitorokkal is jönnek, de már látom, hogy ott meg az lesz a baj, hogy miért nem 4K. (Érdemes észrevenni, hogy a felbontásról egy szó nincs, a 32" 4K pedig a legmagasabb képpontsűrűségű WOLED panel lenne. Így én WQHD-ra tippelek, és ha ez így lesz akkor tévét szerintem nem építenek rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest