- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
fausto #14227 üzenetére
Köszönöm a tanácsot ezt nem tudtam
Az első valamire való értelmes hsz ...
(#14228) kiszi07 Az általam említett összeg 17k és 25k között mozog. Ekkora az árdifi és igen megspórolnám ezt az összeg annak tudatában ugyan azt az anyagot kapom meg egyetlen különbséggel 60 helyett 48 órán keresztül használhatom. (átlagosan 15-25óra alatt csinálták meg a diákok)Eddig csak pozitív visszajelzéseket olvastam az e-learningel kapcsolatban. Annak azért remélem tudatában vagy hogy amit néztem az is egy iskola ... e-titant addig nem is tudom használni míg a regisztráció előtte be nem iratkozol...
Ezen a ponton javasolnám hogy baromi gyorsan vegyél vissza a tempóból , talán a hozzátartozóid és a haverjaid elviselik ezt a stílust viszont nálam nem pálya. Ha érdemben nem tudsz hozzájárulni a témához akkor nyugodtan másik topicban is gyűjtheted a hozászolásokat a kötekedő stílusoddal ...
Javaslom következőre csak akkor rakj ki a profilodra Angol szöveggel idézetet/ki írást ha tudod is hogy mit jelent - dettó az a szívónál amit te produkáltál csak hogy lásd ...
All in all a leglényegesebb pontokra már saját magam megkerestem a választ ... Kritikán aluli az elmúlt időszakban PH-n a színvonal köszönhetően az ilyen kiszi07 fajta emberkéknek. Fausto volt az egyedüli aki hasznos hsz-t írt. -
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
fausto #14073 üzenetére
+20 óra, leginkább azért, mert Bp-n tötymörögtünk össze-vissza Újpesten, és a 30 órába sehogy se fért bele a kötelező 580 km... "Megsegítés lehetősége" (ahogy az oktató fogalmazott) felmerült, de nem éltem vele, egyrészt, mert nem volt pénzem, másrészt meg csak.
Egyébként a fővárosi "megsegítési árfolyam": 20e Ft... -
fausto
addikt
válasz
fausto #13470 üzenetére
Sziasztok,
Ez előző kérdésem még aktuális, de közben egy itteni kolléga ajánlotta a webjogsi iskolát
Szeretném megkérdezni, hogy van valakinek velük kapcsolatban tapasztalata? Nekem szimpatikus, amit olvastam és árban sem rosszak. Pl. azt nem tudom, hogy hogyan fogadják más iskolák, ha pl. itt elvégzem a kreszt, de náluk akarok vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest