Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Dictator^ #967 üzenetére
Gyakoroltam a hátra párhuzamost , miután hazajöttem, de eléggé ügyetlenül ment, meg para is volt.
Hála égnek nem lett a kocsinak egyébként komoly baja, nagyon picit horpadt csak be, szóval ilyen vákuumos szívóval pikk-pakk el is tudják tüntetni (de lehet magától is kiugrik, mondjuk éppen csak látni, szóval nem vészes ), díszlécet meg amúgy is le akartam már cserélni.
Mondjuk ahhoz képest, hogy első ''koccanásom'' , annyira nem viselt meg. Áltam volna be pont a bevásárlókocsik melletti helyre, de nagyon vaksi lehettem....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hardcore café
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest