Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #8124 üzenetére
Miért veszed alapvetőnek azt hogyha valaki hibázik akkor afelett szemett kell(ene) húnyni?
Na ez a hallottak alapján dolog nagyon ki tud akasztani meg amikor nem tetszik valakinek valami és a másikra akarja fogni. Egyik osztálytársam panaszkodott mindig a rajtanárra hogy így szemét meg úgy köcsög hogy meg akarja buktatni.. megkérdeztem tőle hogy tesz-e valamit ellene, rajzol-e, azt és úgy csinálja-e amit kell vagy csak háborog? Nem jött rá konkrét válasz. Látom hogy errefelé mennek a dolgok, szidjuk a másikat, keressük bennük a hibát. Nálam ez nem dívik, én maradok a realitás mentén, nem a másikat támadom hanem megnézem hogy vajon miért tette és azt jogosan-e.
Az előző válaszodnál is csak saját véleményt írtál, nem gondolsz rajta tovább.
Én nagyon is értem hogy min hőbörögtök és sajnálattal veszem tudomásul hogy meg is vagytok róla győződve hogy deigencsakazértis igazatok van. Ám legyetek vele így ha számotokra így kerek a világ
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest