- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #8124 üzenetére
Miért veszed alapvetőnek azt hogyha valaki hibázik akkor afelett szemett kell(ene) húnyni?
Na ez a hallottak alapján dolog nagyon ki tud akasztani meg amikor nem tetszik valakinek valami és a másikra akarja fogni. Egyik osztálytársam panaszkodott mindig a rajtanárra hogy így szemét meg úgy köcsög hogy meg akarja buktatni.. megkérdeztem tőle hogy tesz-e valamit ellene, rajzol-e, azt és úgy csinálja-e amit kell vagy csak háborog? Nem jött rá konkrét válasz. Látom hogy errefelé mennek a dolgok, szidjuk a másikat, keressük bennük a hibát. Nálam ez nem dívik, én maradok a realitás mentén, nem a másikat támadom hanem megnézem hogy vajon miért tette és azt jogosan-e.
Az előző válaszodnál is csak saját véleményt írtál, nem gondolsz rajta tovább.
Én nagyon is értem hogy min hőbörögtök és sajnálattal veszem tudomásul hogy meg is vagytok róla győződve hogy deigencsakazértis igazatok van. Ám legyetek vele így ha számotokra így kerek a világ
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy ruhás topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest