Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
WonderCSabo #46 üzenetére
Az XviD4PSP progi 6.....valahányas Beta változatával. Ami az oldalon is fel van téve (http://mkv.kosza.eu/mkv-keszites-23976fps)
Esetleg tudnál valami más progit is ajánlani?
Köszi -
Technoman
őstag
válasz
WonderCSabo #44 üzenetére
Nem, az szeretném -ami eddig több m2ts kiterjesztésű filmeknél sikerült-, hogy az aránylag nagy (24-50GB) BR Rip-et lekonvertáljam, a minőség megtartása mellett 6-8 GB .mkv-ra (tudod, helyszűke miatt) Érdekes, hogy eddig cca 8 filmnél ez minden gond nélkül összejött, de van 2 qrva filmem aminél mindig elcsúszik a magyar hang, de csak a magyar. Természetesen az BR RIP-nél még jó a szájszinkron, ezért nem értem, hogy miért nem jön össze, vagy miért jött össze a másik 8-nál helyesen a magyar szinkron sáv
Már mindent próbáltam:
-átkonvertáltam 24/25/30 frame-re,
-szétszedtem, majd átkonvertáltam csak a képet és az érintetlen HU sávot hozzáadtam, -kínomba már a hangsávnál valami ms-es késleltetést is beállítottam, de úgy sem jött össze.
Szerinted hol b@sztam el a dolgot? -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Lécci segítsetek, a problémán az, hogy kipróbáltam ezt az m2ts fájl mkv-ba való tömörítését/kódolását. Több filmet átkódoltam (igaz nem az mkv-s oldalon ajánlott XviD4PSP_5036 verzióval, hanem az újabb, 6.0-ás beta változattal)
Szóval, vannak filmek amiket qrva jól átkódol és vannak olyanok amiknél a magyar sáv (DE CSAK A MAGYAR HANGSÁV!!!) vagy 0,5-1 mp-et elcsúszik az eredetihez képest (?)
Kérdésem, hogy mit ronthattam el (nem értem, hogy pld az angol hangsáv- ami másodlagos sávnak van beállítva- hogy hogy nem csúszik el?)
Mindent kikapcsoltam és a leglassabb/legtökéletesebb kódolással kódoltam át.
Ja és egy másik kérdés: a progi nem tudja a dts jelet átkódolni eredetiben meghagyni (mmint hogy a dts kódolás után is dts maradjon, nem DD)
Köszi a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest