Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
segítséget kérek. nem indul el a készülék és szeretnék új romot feltenni twrp alól, de nem látja a készülék a behelyezett micro sd-re másolt fájlokat. mi lehet a megoldás?
-
janakbacsi
őstag
létezik az, hogy megadja a vibra motor magát egyik napról a másikra?
-
janakbacsi
őstag
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. végül sikerült megoldanom a cwm-et és a magyar nyelvű rom felrakását az mtk droidtools nevű programmal. most már csak csak root kellene valahogyan. cwm-en keresztül lehet rootolni a készüléket?
-
janakbacsi
őstag
továbbra sem boldogulok a telefonnal. driver nem megy fel a pc-re és így nem tudok rá cwm-et és magyar nyelvű rom-ot tenni. tudna valaki segíteni budapesten? most már eljutottam odáig, hogy hajlandó lennék fizetni is érte, mert ugyan 10 db dual sim-es kínai telefonnál meg tudtam ezeket a műveleteket csinálni, de ez a k..va g3 most kifog rajtam. előre is köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
válasz
gabika318 #1668 üzenetére
most nem emlékszem a hibaüzenetre, mert otthon buzeráltam, most meg a munkahelyen vagyok. de amikor rádugtam a pc-re akkor folyamatosan azt csinálta, hogy eszköz csatlakoztatva - eszköz leválasztva. kollégám hoz ma otthonról egy laptopot, azon majd kipróbálom az általad linkelt pdanet-es cuccot.
-
janakbacsi
őstag
3 féle gépre próbáltam feltenni a g3 drivert, két laptopra win7 64 bit és egy desktopra win7 32 bit de egyikre sem sikerült. valaki segítsen legyen szíves bp-en mert idegileg kivagyok tőle. cwm recovery kellene rá és egy magyarul tudó rom. előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WOT - Roham
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Mercedes topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest