Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • AtHoS

  nagyúr

  Bankolás nálam kétlépcsős kódgenerálós módszerrel megy a bank részéről, így ott nem tudom használni a sticky-t, de több https-t használó oldalnál szépen végzi a kitöltést (pl. evernote, aliexpress, apple, ügyfélkapu, stb...)

  Rákerestem a programban a https szóra és 65 találatot dobott be a mentett web accounts részhez, szóval jó pár ilyen oldalnál használom

  sandbox-os űrlapkitöltős dologhoz egy tippem lenne csak, de ott az űrlapadatokat a böngészőnek kell tárolni, szóval....

  Egyébként lehetőségem lenne a webroot complete verziójához járó és lastpass-on alapuló jelszókezelőt is használni, de sticky után nem vett rá a lélek, hogy kipróbáljam

  Szerk.

  Na igen, a roboform. Ingyenesen csak új felhasználók használhatják, tehát aki már egyszer kipróbálta ingyenes a program nyújtotta szolgáltatásokat, annak ugyanazzal a roboform fiókkal már nem fog menni.

  Azt is használtam egy darabig (még él az egy éves előfizetésem rá), de mikor belefutottam a sticky lifetime verzió 60%-os árengedményes akciójába és megtudtam, hogy egyrészt korlátlan számú gépen lehet használni illetőleg netes szinkronizáció nélkül is lehet a készülékeket szinkronizálni, megvettem és váltottam roboform-ról.

  [ Szerkesztve ]

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Hozzászólok Aktív témák