- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Igen, budapesti. Bár nem értem hogy gondoltad a ''web részét'' de oké
bármibe benne lennék. Én olyanra gondoltam amit egy példán keresztül tudnék levezetni, mert fáradt vagyok és általánosságban leírni nem tudom most
. Tehát lenne a Letöltések menüpont alatt, hogy alaplapok -> XY alaplap. Itt lenne egy rövid ismertető szöveg az alaplapról, hány REV jött ki belőle melette felsorolva BIOS, driverek, szoftverek, stb. Lenne még két link, egyik a PH! adott termékről írt tesztje, másik a termék gyártójának oldalán írt ismertető.
Így mindenki egy helyen megtalálná az alaplapjáról az informásiókat, letölthető cuccokat, és biztos lehet abban hogy a letöltött BIOS az ő lapjához megfelelő. Ugyanezt végig lehetne vinni minden terméken, lenne még egy plusz link ami pedig a termék ph-s fórumára dobna, így talán a régi dolgokhoz se nyílna annyi új topic, mert elég csak megnézni letöltések között, és ott lenne linkként. Én ezekre gondoltam, de várjuk meg amíg egy illetékes szól hogy egyáltalán szükség van a fejtörésre, vagy már ők is gondolkodnak valamiben csak még nem kivitelezik.
Ja és szerintem a továbbiakat vagy egy külön topicban vagy mailben kéne megbeszélni, mert már fél-OFF
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest