- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
senior tag
-
válasz Oliverda #19475 üzenetére
Csak megfelelő designt kell hozzá kitalálni, szerintem közel sem lehetetlen. S fejlesztésileg meglehetősen egyszerű.
Amit te szeretnél annak van egy hatalmas nagy hátránya, ugyanis a logikai thread-visszakövetés nem lehetséges vele, mivel nem hsz-ek válaszolnak hsz-re, hanem hsz-eken belüli idézetek vannak, melyek hivatkoznak más korábbi hsz-ekre. Ez pedig csak nagyobb káoszt okoz.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
válasz Oliverda #19467 üzenetére
De te most idézetről beszélsz, nem válaszról. Ez két meglehetősen különböző dolog.
Habár az tény, hogy egy idézet formázás tök jól jönne, mert jelenleg összevissza használ mindenki mindenféle formázást. Nálam pl dőlt szokott lenni, meg néha pluszban még offba is teszem az idézett szöveget.
Visszatérve az eredetire: arról lenne szó, hogy te magad egyenként válaszolsz különböző hozzászólásokban mindenkinek, azonban ez nem külön-külön hsz-ként jelenne meg, hanem egybevonná a RIOS. Azonban ettől még logkailag külön-külön hsz-ként lennének tárolva és kezelve. Tehát ezekre a látszólagos "hsz-részekre" tudni kéne külön-külön válaszolni illetve ezeket szerkeszteni, törölni, stb. Mindennek rendes design kéne, egyáltalán nem magától értetődő. De ha valakinek az, akkor konkrétan mutasa meg hogy lehetne megcsinálni ezt szépen, a mostani designba illően.
-
válasz Oliverda #19461 üzenetére
Hát ez van, ha kevés a fejlesztési kapacitás. 1-2 éve elővettük, hogy ötleteljünk rajta, de nem sikerült kitalálni jó designt hozzá. Ebben jöhetnek ötletek. Tudom, anno még 2009-ben beszéltünk is róla itt, amikor még nem én voltam a fejlesztő. De azok nem igazán jók designra. Na meg arra is kell gondolni, az ezekre a válaszokra külön tudni kéne válaszolni, illetve a hsz ID-nek is meg kéne lennie rá, meg azért a dátumnak is. Na meg ha szerkeszteni akarod, akkor az is jól működjön (meg a törlés, kiemelés, stb). Szóval ezekre gondolni kell még designban.
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
válasz Oliverda #14349 üzenetére
Persze, ezt nem is kell megkülönböztetni. A hirdetések/hirdetők végett valóban jó ötlet lenne.
Anno én is beállítgattam a dolgaim, ahogy máshol is megszoktam, nem is jártam a beállításoknál, csak akkor, amikor a E-mail értesítő az oldalt érintő fontosabb eseményekről, nyereményjátékokról stb. - funkciót lecsekkoltam. És az se tegnap volt.
HA alatt meg nincs is megjelenítve a beállítások.. Így aki jórészt csak azt használja, még rá se akadhat.(Aham. Lényegi különbség. )
...elmúlik...
-
Argos
őstag
-
bzoley
veterán
válasz Oliverda #13707 üzenetére
Ne egy személyben gondolkodj, én sem azt teszem. Egy személyben persze, hogy hülyén hangzik. Attól, hogy leírom, még nem úgy éljük meg, de gondolj bele mi lenne, ha az a sok egy személy nem tenné meg azt az apró "szivességet", hogy néha ellátogat az oldalra fórumozgatni, olvasgatni.
-
bzoley
veterán
válasz Oliverda #13704 üzenetére
Egy elméletet vázoltam, nagyrészt általánosságban. Leírtam, ami eszembe jutott.
Egyébként a kérdésedre nem tudok válaszolni, már magam sem tudom. Olyan dolgot már nem tudok mondani, ami miatt kimondottan szeretek visszajárni. Leginkább talán csak megszokásból. Biztos bennem van a hiba, de a megjelenő hírek nagyrésze csak feldühít, szakmaiatlanságot, félrefezetést, szenzáció hajhászást látok. Fórumtémákba beleolvasva folyton azt látom, hogy az emberek tapló módon viselkednek egymással, sokszor már azt kockáztatom, hogy én legyek parkolópályára téve, mert legszívesebben elküldenkék egy-egy illetőt valahova(eddig még sikerült visszafogottan fogalmazni), de sokszor megállapítom, hogy most jobb, ha másfelé veszem az irányt. Ez az egész már rég nem olyan, mint azelőtt volt. De hát tudjuk, hogy régen minden jobb volt.
Amúgy lényegében igen. Én is, és a többiek is szivességet teszünk, mert ha mi nem lennénk, ti sem lennétek.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Oliverda #13680 üzenetére
Nem szoktam más portáján sepregetni, de annyit én is, mint sokan előttem halkan megjegyezném, hogy a topikba beszúrt hirdetés (legyen az saját tartalom) nálam is túlmegy az ingerküszöbön.
Az oldalsó reklámok engem annyira nem zavartak, még úgy sem, hogy - a saját bénaságom miatt - elég sokszor rákattintottam véletlenül.
A Parci által írt szöveg második része ( "...a klubtagságit meg nyomjuk, terveink szerint első körben bevezetjük, rá pár héttel pedig beindítjuk a szigorítást adblocker ügyben.") pedig szerintem a kívánt hatás ellenkezőjét fogja kiváltani a közösségből. Már ha jól értem, hogy mire megy ki a "játék".
De nyilván tietek a végleges döntés és a ti döntésetek, ezt nem vitatja senki.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
spammer
veterán
válasz Oliverda #13680 üzenetére
"Ha van korszakalkotó ötleted, akkor azt örömmel vesszük, pláne ha 5-10 évre szól."
Nem csak korszakalkotó ötletekről van szó, hanem olyanokról is, amik pl. segítenék bizonyos szakmai topikokban folyó társalgások, útmutatások megértését. Fél éve javasoltam már [link], hogy a programkód formázás színe legyen más, mint a normál betűké, mert folyószövegben összefolyik, így az ember vagy kénytelen új sorba írni (indokolatlanul is), ha szeretne kiemelné egy kódrészletet/parancsot, vagy használ helyette fékövér formázást, csak az ugye nem arra van kitalálva. De akár az is járható út lenne, hogy nem a betűk színe lenne megváltoztatva, hanem az adott programkód részlet kaphatna valami halvány hátteret, ami elüt az alaptól, ezáltal kiemelve a lényeget.
Ez úgy kb. 2-3 percet venne igénybe, és akkor lehet, hogy sokat mondtam.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
DigitXT
nagyúr
válasz Oliverda #13677 üzenetére
Egy-egy felhasználóra vetítve a reklámbevétel nem alamizsna?
Meg ez a VIP tagsági sem mostani ötlet, így lehet, hogy a hosszú
távú túlélés érdekében megvalósul! 11 év alatt nem sikerült. -
SUPREME7
addikt
válasz Oliverda #13674 üzenetére
Van baj ...
Gondolom a sok reklámtiltó díszhuszár a szolid reklámok miatt használ reklámtiltó appot, és nem az 500 pixel magas mediamarkt reklám miatt és hasonló alig zavaró megoldások miatt. De végülis ez a stílus is megoldás, ha az a terv, hogy akik eddig nem, majd most használják ...
-
DS39
nagyúr
válasz Oliverda #13677 üzenetére
Szerencsére még vannak ötleteink a rövid távú életben maradáshoz.
na ez az, miért csak a rövid távúhoz vannak? hosszútávú tervek nincsenek? szerintem kellene.
a motorháztető alatti javítgatások és egy-egy ilyen plusz reklám blokk vagy ajánló valóban csak a rövidtávra elegendő, mint cég messzebb kellene látni. 5-10 éves távlatban akár. -
DS39
nagyúr
válasz Oliverda #13674 üzenetére
remek hozzáállás, csak így tovább!
azért hadd ne kezdjünk már gyűjteni a szegény PH fejlesztők javára, biztos éheztek.
én elgondolkodnék azon, hogy évek óta nem változott az oldal arculata, reszponzív design sehol, az ebben a topikban felvetett sok-sok jó ötlet megvalósítása sehol. a mobilnézet a végletekig butított, az is a bevétel kiesés miatt. kár hogy csak akkor csináltok fejlesztést, ha abból bevételt reméltek és nem azért hogy haladjon a korral az oldal, és fejlődjön, jobbá váljon.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Oliverda #13647 üzenetére
Lehetne felül egy slide show.
Esetleg olyant nem lehet hogy ha egy gépről betöltötte a felső friss cikkes blokkot, következő megnézéskor változzon a tartalom?
Abból indulok ki hogy ha egyszer már megnéztem mi van ott felül és nem kattintottam akkor később sem fogok, tehát lehet mást "ajánlani".20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
válasz Oliverda #13662 üzenetére
Koszi nem, es mérget se iszom ra, de az ezrest tartom. Ha ez igy marad valtozatlan formaban, es nem sopri el a nepharag, reszemrol biztos vagyok benne hogy miutan "megszoktuk" azert csak valtozik kicsit phenzesebb linkekre. Ha nem is tartja a fogadast senki, egy ev mulva nyugodtan irj ram hogy kover naugye-t, es hamut szorok a fejemre. Az a jo, hogy nem am hajlanal/hajlanatok valamerre, csak a negativ ellentamadas jon. "Javitsuk a ph-t" ,itt a koszonjuk a javaslatokat, megfontoljuk helyett mindenki kapja a pofajaba vodor savat (jo magasrol, az igazsag tronusarol, a biztos felsobbrenduseg tudataban). De ugy erzem eleg idot szantam a temara, biztos talalok hasznosabb tennivalot a tovabbiakban, mint bokszolni egy fel meter vastag betonfalat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Oliverda #13645 üzenetére
Helyesbítés: Sokakat egyszerűen nem érdekel, mert ahogy azt fentebb is írtam, egyszerűbb írni egy kérdést, mint keresni és/vagy oldalas cikkeket olvasni. Ezeken az embereken az se fog segíteni, ha az orruk elé toljátok a cikket, amiben benne a válasz, mert akkor is kérdezni fog és sajnos ők vannak többségben. Lásd: TIR és a rengeteg kérdés, amire rég bennük van a válasz.
Attól annyira zavaró, hogy az amúgy homogén barna oldal közepére betol egy hófehér téglalapot nagy, piros felirattal. Ha te nem látod a különbséget, akkor nem tudok érdemben vitába szállni.
[ Módosította: Oliverda ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
régóta ph-zom, az én szemem nagyon bántja ez az újdonság.
persze, gondolom meg lehet szokni, de szerintem az innovációnak nem arról kellene szólnia, hogy olyan feature-ket csináltok, amit majd "megszok" a júzer, hanem olyanokat, amit szeret...ha pedig nagyon szembementek a felhasználói igényekkel, akkor abból nagy ellenállás lesz, elég csak visszanézni a hardveraprós lázadásokra
szerk: most nézem, ez az "ajánló" most már mindenhol ott van, amikor új topikot nézek? lolka, ez így sok lesz csöppet...
szerk2: valaki írjon már egy firefox plugint, ami eltünteti ezt, muhaha
[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
mert a feső sávban lévő cikkek nem elegek?
szerintem annak ott a helye, és ezáltal kétlem hogy bármit érne az új
Emellett másik fúrumokkal való érvelés: Jó dolgokat át lehet venni de a zavarót minek?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
DS39
nagyúr
amúgy ez random változtatni fogja a helyét? tegnap még az első hsz után volt, most a 3. után.
ez így elég érdekes elgondolás..szerintem tegyétek a topic tetejére vagy az aljára. függően attól hogy ki hogy használja a fórumot. ott figyelemfelkeltőbb lesz, és nem töri meg a hsz-ek sorát.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Oliverda #13637 üzenetére
Szintén csak a magam nevében nyilatkozhatok: Nem az ajánlással van baj, az eddig is volt a lap tetején és senkit se zavart. Igaz, hogy más fórumokon tényleg fizetett hirdetésekkel csinálják ugyanezt, de oda nem is járok már évek óta. Annak előtte HardwareOC, HWSW, iPon is ment, hazaiak közül évek óta csak Prohardver-en vagyok.
Nézd el, de én a saját anyagaitok közül megtalálom magamtól is, ami engem érdekel. Napi rendszerességgel nézem a számomra érdekes oldalak híreit/cikkeit, ha valami régebbi kéne, rákeresek. Ennyi. Nem attól fogok elolvasni valamit, hogy beletolják a képembe. Emiatt nincs TV-m se már 15 éve.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DigitXT
nagyúr
Banner, ha így jobban tetszik. És tény, hogy most még saját anyagokat ajánl,
később meg lehet, hogy olcsó tintapatront? És igen, máshol biztosan van egy
csomó fizetett hirdetés, pont ettől azegyiklegjobb fórum a PH!, hogy itt ilyen,
hogy a felhasználói tartalom közé szúrunk be oda nem illő dolgokat, nem volt.Annak idején tesztüzemben volt reklám linkek elhelyezése hozzászólásokban:
nem jött be a közösségnek. Szerintem a "reklám-mentességért" sokan inkább
fizetnék ki a VIP tagságit - többek közt én is -, ahogy ad-ware applikációkat is
inkább megvásárolnak azok, akiket az ilyesmi (nem odaillő dolog) zavar. Most
az, hogy baromira zavarja, vagy csak egy kicsikét, az vérmérséklet függvénye.Aki kritikát fogalmaz meg a "változással" szemben, nem feltétlen "kapálózik":
a konkrét esetben számomra érthetetlen, hogy mitől jobb az oda beszúrt link,
mint a jobb felső sarokban lévő... aki régóta oda jár, azt az ilyesmi zavarhatja.Ahogy a friss cikkeket is meg lehet találni a bal felső sarokban, továbbá (bár
ez lehet, hogy hihetetlen), sokszor úgy találja meg az egyszeri fórumozó az
aktuálisan érdekes témát, hogy nagyon pörög, tehát balra fent marad).Ui: eDigital webshopjában bevezettek hasonló ajánlásokat a termékek közt.
Totál tönkre vágta a kereshetőséget, hogy random megjelennek nem odaillő
dolgok. Természetesen a saját termékeiket ajánlja - nem más webáruházat.[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Csak a magam nevében tudok beszélni, de szerintem vmi más módot keressetek a saját anyagok propagálására. Abszolút érthető a miért, nincs is ezzel semmi gond, ellenben nekem nagyon zavaró volt, hogy megtöri a fórumot. Mióta ph-zok egyetlen alkalommal használtam reklám blokkolót, azt is azért, mert egy baromi nagy magenta-fehér villódzás (már ha jól emlékszem), amitől kb kiégett a retinám.
Jól mondod, máshol bevett szokás a fórum hsz-ek közzé reklámot tűzdelni. Ott is nagyon zavaró.Végezetül pedig, tudtommal ez a topik épp a visszajelzések miatt létezik, így engedtessék meg, hogy vissza is jelezzünk. Emellett ha végig akartok vinni vmit, akkor úgy is megteszitek, függetlenül attól, hogy itt ki mit mond.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Fiery
veterán
válasz Oliverda #13361 üzenetére
Tisztaban vagyok a fejlesztesi problemakkal, de abban azert megegyezhetunk, hogy ha kizarolag egy mobilos nezetben funkcionalo/nem funkcionalo szavazogepet nezunk, akkor azt azert nem millios nagysagrend lenne fixalni Mas kerdes, ha kontextusba helyezzuk a problemat. De zarjuk is le, bugos a mobil nezet, nincs rendesen kidolgozva, de a mostani piaci helyzetben ez a maximum, amit tud az oldal nyujtani. Nem gond, hiszen eddig (azaz mar evek ota) is jol elvoltam a mobil nezettel, tehat alapvetoen teljesen jol hasznalhato.
Az mondjuk kicsit furcsa szamomra, hogy a hirfolyamba ekelodott hirdeteseket sem jeleniti meg mobil nezetben a PH. Azt abszolut megertem, ha egy szines-szagos bazinagy banner fent vagy oldalt ugy van kitalalva, hogy desktop nezetben jelenjen csak meg, de a hirfolyamba beagyazott hirdeteseket elvileg nem lenne nagy kaland megjeleniteni mobilos nezetben sem. Ha ez nem rajtatok mulik, hanem a hirdetok kerik ugy, hogy csak desktop nezetben jelenjenek ezek is meg, akkor SZVSZ a hirdetok nem teljesen normalisak Vagy lehet hogy a link, ahova mutatnak a hirdetesek, nem rendelkeznek mobilos nezettel? Ergo a teljes magyar piac megrekedt a pre-iPhone eraban?
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz Oliverda #13357 üzenetére
Ertem, tehat ha ezt le akarjuk forditani magyarra, akkor azt jelenti, hogy csak a desktop nezetben jelennek meg a reklamok, ergo mindenkit terelni kell at a desktop nezetre, kulonben ehenhal az oldal. Ez is egy szempont, es abszolut ertheto, csak akkor irjatok le ezt, nem kell kontorfalazni Es ha ez a lenyeg, akkor abszolut ertekelendo es szuper dolog, hogy mindezek ellenere is a mobilos nezet hasznalhato minosegu marad.
Amugy, szamomra meglepo, hogy ennyire nem megy a mobilos hirdetes, mikozben a Google mar a hirdetesi bevetelek felet realizalja a mobilokon. Amiben persze benne vannak az appok (AdMob) is, tehat az igazsag siman lehet, hogy mashol keresendo. Meg persze mas tema az AdSense es a mas platformokon mozgo hirdetesek.
Amit meg az AIDA64-rol irsz, az hulyeseg, es Te is tudod, hogy az Raadasul semmi koze a webhez, plane nem a mobilos nezethez Bovebben privatban, ha akarsz errol a temarol eszmecserelni. Csak annyi megjegyzes me'g: ugye az megvan, hogy az ingyenes appokat is feltörik es kalkozkodjak az androidosok? Nehez jofejnek lenni egy ilyen vilagban...
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Oliverda #12325 üzenetére
Bár nem tisztem védeni senkit, de azért szerintem most már kicsit átestetek a ló túlsó oldalára az oltogatással... Lehet, hogy a srác túlzott hőbörgéssel kezdte, és ő is túlságosan nekirontott a PH fejlesztőinek/házigazdáinak, de talán gyorsabban lehiggadnának a kedélyek, ha valakitől egy normális válasz is születne, ami pármondatos indoklást is tartalmaz a "csak"-on és az "úgyis hülye vagy hozzá"-jellegű válaszokon kívül. Ha már egyben moderátorok is vagytok, legalább statuáljatok példát, hogy kell higgadtan lerendezni egy konfliktusosnak induló szituációt. Meg hát akkor arra legalább a későbbiekben lehetne hivatkozni is, ha valaki ugyanezt kérdezi (volt már és lesz is még párszor ilyen kérdés).
A srácnak annyi a kérdése, hogy miért nem lehet reszponzív az oldalkialakítás, ahova reklám is bekerül. Ez nem egy olyan buta kérdés, mint amilyennek beállítjátok (főleg, amikor manapság igen elterjedtek az olyan "mobile first"-megoldások, mint pl. a Bootstrap és jópár társa). Meg hát Ti tudjátok a legjobban házigazdaként vagy épp fejlesztőként, hogy a felhasználók sokszor szeretnék a saját ízlésükre szabni az oldal(aka)t, ami nem működik, de az azonnali leugatás sem jó megoldás.
Nyilván egy ilyen összetettségű oldalnál egyáltalán nem triviális a reszponzív kialakítás, de megoldható. Viszont az bután tudna mutatni, ha oda lenne zsúfolva mondjuk az oldal tetejére egy jó nagy reklám, amit még észre is vesznek, és utána kezdődne az érdemi tartalom. Meg egyáltalán hogyan kéne kinéznie annak a reklámnak, és milyen méretre optimalizáljunk az n+1-féle kijelző (mobilok és tabletek kismillió méretben, aztán monitorok, stb.) közül? Persze bizonyos reklámok esetén megoldható lenne, de ötezernyi probléma van, amiket a dolog felvet. Szerintem ő pont ezekre kíváncsi (bár már pár ötletet adtam), és ezek ismeretében jóval könnyebben fogadná el a teljes elutasítást.Sk8erPeter
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Oliverda #12320 üzenetére
igazából kifizetném, ha lenne annyi felesleges pénzem.
mindenesetre nem hiszem, hogy ne lehetne kellő mennyiségű reklámot elhelyezni az oldalon, ahhoz, hogy ne legyen masszívan veszteséges.
arra egyébként kíváncsi vagyok, hogy akik mobilról lépnek be, hány százalékuk használja a mobilos nézetet.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
félisten
válasz Oliverda #8161 üzenetére
Tudom, hogy vótmá', szinte az összes jó ötlet vótmá'.
Kiírtam magamból reménykedve abban, hogy egyszer változik, talán.
Igazság szerint engem a duplázásos hsz. gyűjtögetés baromira hidegen hagy, ha ő ettől boldog és értelmes a válasza akkor csinálja, legalább visszafelé is kereshető.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Воланд
titán
válasz Oliverda #8133 üzenetére
Egyetértek.
Nem ragozom tovább, mert szerintem mindent leírtál a témával kapcsolatban, én sem látom jogosultságát annak, hogy ezek a topikok bekerüljenek az aktív témák közé."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Winner_hun
titán
válasz Oliverda #7237 üzenetére
Ne kérdezd hogy miért, szerintem túl fáradt voltam már, azt hittem ez kérdő mondat: Le kell tekerni hozzá kézzel.
Bár ahogy most megnézem.. fogalmam sincs hogy mire írtam Bár én nem görgőzök, van annál sokkal gyorsabb módszer is, egérgörgő amúgy is 1 soros scrollozásra van beállítva[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
válasz Oliverda #7193 üzenetére
Azt az ötletet én is támogatom, hogy egy megnyitott új üzenet írásakor megjelenjenek vagy a kijelölt hsz-ek, vagy a topic utolsó x hsz-e, mert sokkal könnyebb lenne válaszolni.
És akár azt is el tudnám képzelni, hogy mondjuk az így megjelent hsz-ek fejlécére kattintva szépen be is illeszti az épp íródó hsz-be automatikusan a
"válasz Oliverda (#7191) üzenetére"
szöveget, és utána meg mehetne a szöveg.
Azt viszont mondjuk én is meg szoktam játszani egy-egy pörgősebb beszélgetés közben, hogy bár még szerkeszthető a hozzászólásom, mégis egy újban válaszolok a mögöttem érkezett postokra, mert azt is visszazsúfolva az előzőbe már tényleg káosz lenne. Pl itt is így csináltam: [link]
mod: meg lehetne egy automatikus helyesírás/elgépelés javító is
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
válasz Oliverda #7191 üzenetére
Az alapötlet jó, csak a "designon" kéne csiszolni, hogy elkülönüljenek a válaszok egymástól, pl egy vonallal.
válasz Oliverda (#7191) üzenetére
̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eleifend tellus ut libero ultricies convallis. Ut dictum tempor felis sit amet eleifend. Duis ligula diam, viverra quis blandit ac, auctor in nulla. Nunc sit amet magna quis orci dignissim condimentum. Duis faucibus iaculis leo, sed fermentum arcu facilisis eget.válasz Józsi bá (#7231) üzenetére
̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅̅
Etiam tortor sem, sollicitudin ac fringilla ac, lacinia id libero. Cras sem sem, porta at fringilla ac, accumsan a massa. Praesent dictum tempor convallis. Sed sit amet elit sed risus imperdiet faucibus ut quis mi. Aenean dignissim augue sed purus suscipit ac lobortis est volutpat. Sed ut ultrices neque.[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz Oliverda #7184 üzenetére
az a probléma, hogy van a beépített megoldás, plusz van ez a szerkesszünk össze még egy rakás stílusban, így több dologra kell figyelni
pl. ez szerintem még csak véletlen sem átlátható, tele van a topik ilyenekkelés ami még inkább átláthatatlanabbá tudja tenni az egészet, ha a hozzászólásom után írtakra is válaszolok, szinte biztos, hogy nem veszi észre az illető
már pedig a ti módszeretekkel előfordulna az a helyzet, ha pl. felteszek egy kérdést és rögtön jön is rá válasz és a válasz miatt eszembe jut még egy kérdés, vagy akármi, akkor nem tudnék rá válaszolni azonnaligazából nem is értem miért alakult ki itt az a szokás, hogy írjunk egybe több választ is
én többnyire csak akkor szoktam, ha közelben vannak a többi hozzászólások, amikre válaszolok, így még éppen átlátható[ Szerkesztve ]
-
válasz Oliverda #7184 üzenetére
Ha valamilyen design-elem belemegy még pluszba, hogy kiemelje lehetőleg háttérrel is, hogy ki kinek melyik hozzászólássára válaszolt akkor OK, támogatom.
Pl
válasz Oliverda (#7184) üzenetére:
Blah-blah-blah!
Egy sor ha jól számoltam 69 monospace karakter.1234567890 - 10
12345678901234567890 - 20
123456789012345678901234567890 - 30
1234567890123456789012345678901234567890 - 40
12345678901234567890123456789012345678901234567890 - 50
123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890 - 60
123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
válasz Oliverda #7179 üzenetére
Ez már egy kicsit értelmesebb felvetés, mert itt már legalább megoldódna az a probléma, hogy nem látod azokat a hsz-eket, amikre válaszolsz. Ettől függetlenül én jobban támogatnám azt, hogy maradjon minden így, szerintem jobban lekövethetőek a hosszabb beszélgetések, akár utólag visszakeresve, akár ott, válaszolva. Ráadásul szerintem az első módon, a fejlécben könnyebben észreveszi az ember magát, mint egy hsz-ban, ahol lehet hogy előtte is félkövér betűkkel írtak, vagy nem maradt ki egy sor, és így a következő név elsikkad. Ráadásul, ha külön válaszolsz, akkor rögtön ugorhatsz arra hsz-ra, amire válaszoltál, és nem kell címsorral bűvészkedni, vagy egy csomót görgetni, ami pl. utólagos keresésnél jól jöhet.
-
válasz Oliverda #7179 üzenetére
A felső verzió szerintem jóval átláthatóbb és elegánsabb az oldal-design miatt. Az alsót meg akkor érdemes csak használni, ha csak 1-2 szavas válaszokat adsz.
Az ilyen 5 percen belül 3 hozzászólást gyártó igazi újoncok meg úgy se ismerik a válasz gombot, szóval azokkal se lesz gond. Láttál már valahol olyat, hogy valaki a másik embernek 5 percen belül többször válaszolt volna?
Amit korábban felvetettem, hogy lehessen kérni emailt arról, ha valaki válaszol a hozzászólásomra azt nem támogatná senki? Nekem párszor jól jött volna...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iphone 14 pro max kártyafüggetlen
- Steelseries Apex 7 TKL (Red Switch) Mechanikus gamer billentyűzet
- HP ProDesk 600 G3 mini PC i5-7500T /8GB/128GBSSD/Windows 10 ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- HP ProDesk 600 G3 SFF- i5 6600/8GB/256GB SSD ÁFÁ-s 24 Hónap Garancia
- Sony Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 dobozos minden tartozékával eladó!