Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
GPU drivert mostanában nekem sem, igaz nem is játszom, egyedül Intel ARC + bizonyos hw körítés mellett volt olyan, hogy a régebbi driverekkel legalább valamennyire működött. Mostanában meg okosrelé frissítés okozott egy pici kis problémát (leszakadtak a Wifiről és csak áramtalanítás után kapcsolódtak vissza )
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
ledgeri
nagyúr
Szép és jó gondolat ez (mindig a legfrisebbet), amíg valaki belefut egy olyanba, mint én:
-változatlan hardver környezetben kezdődőtt
-akár frissen 0-ról feltett OS mellett is
-egy bizonyos ideje, tippre vagy OS, vagy a driver nem szereti a másikat, de a változás azóta áll:Bármikor is telepítek nv-drivert a gépemen, amikor a telepítő leválasztja a VGA-t, akkor a rendszer úgy fagy ki, hogy a hangszóró búg, és nincs kép. Újraindításra már az új driver fogad (de volt hogy az sem esik meg). Ez megesik net-et nem kapott friss telepítés mellett is -ha jól emlékszem-, vagy pont hogy kell az egésznek az a kis cucc, amit az MS store-ból nyom a win, persze ekkor egyből jön is az elavult MS-updates driver is, szóval RIP-legfrissebb megint.... Nem hinném, hogy hardver halálom van, mert minden egyéb dolog működik, de ez megy már 2-3 éve... Inkább nem hotfixelek hetente, de havonta sem: amíg nem szól valami addig csak nézem heti driver jelentést!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog strix 1080 ti oc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL OC RX 6750 XT 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RX 6750 XT 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest