-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Sziasztok,
Windows 8 appot fejlesztek javascriptben és kéne egy kis segítség, talán úgy is meg tudja valaki válaszolni, ha nem ismeri a Win-js-t.
Azt szeretném, hogy az összes filet végignézem a music mappában és egy listába kiírom a file nevét, az előadót és a címet. A gond az, hogy a Windowsban szinte minden függvény aszinkron lett, ami egyrészt jó, másrészt emiatt most elakadtam.
A lényeg, hogy a három szükséges adatból a filenév (vagy az útvonal) a resultLibrary[i].path -al szinkron elérhető, míg az ID3 tagből nyert információk csak aszinkron módon a callback függvényben. De a callback függvényben már nem tudom, hogy melyik fájlhoz tartozott az infó. Mi a módja ilyenkor annak, hogy összekapcsoljam a kettőt? Legjobb lenne, ha a callback függvénynek át tudnám adni a path-t, de nem sikerült.
var musicLibrary = Windows.Storage.KnownFolders.musicLibrary;
musicLibrary.getFilesAsync().then(function (resultLibrary) {
for (var i = 0; i < resultLibrary.length; i++) {
var path = resultLibrary[i].path;
resultLibrary[i].properties.getMusicPropertiesAsync().then(function (musicProperties) {
$("#list").append('<li>'+ musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
}
});Előre is köszönöm a segítséget!
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Van egy tömböm amiben van egy csomó Polyline, minden Polyline-nak van egy eseménykezelője is, amiben jó lenne tudni, hogy ő melyik a sok közül. Az eseménykezelőket meg nem egyesével írogatom meg, mind ugyan azt kapja. Erre mi a legjobb megoldás? A Polyline osztályban ha jól látom nincs olyan tagváltozó amiben ezt el lehetne tárolni és le is lehetne kérdezni.
Nekem van egy ötletem, de olyan béna, hogy nem is érdemes leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest