Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.

Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény. -
BullZeye
veterán
Szerver oldali fájllal nincs baj, csak nagyon macerás egy adatbázist létrehozatni velük. Amit linkeltél meg jó, csak ennél egyszerűbb dolgot szeretnék, saját oldalra. (ahol 1 képernyőn kifér az a 10 sorozat amit nézünk)
Jeges
Rákattintok a linkre, és úgy marad = úgy marad, nem csak átmenetileg lesz színezett.
Szeretném követni, hogy melyik sorozatból melyik részt láttam, és ez a legegyszerűbb módja, ezért szeretném ezt elérni. Azt hittem erre van már valami egyszerű javascript.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elektromos autók - motorok
- Padavan firmware
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest