- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx #10311 üzenetére
Szia, végül siker, az egyik körben a scope túl nagy volt, és rájöttem, felesleges a szülőket zárni, mindig a testvéreket elég, mert nem lehet több szülő eleve nyitva, csak egy, mert azok is egymás testvérei, így ez egy felesleges kör volt
[link]
Csak kellett 1-2 rúd beigli hozzá -
biker
nagyúr
válasz
martonx #10309 üzenetére
Tegnap 26x szerkesztettem a szólást, és mindig egy sorba tette a fórummotor, sajnálom.
igen, a menüszerű kis szart kellene nézni, felraktam ide [link]
a footerben a html végén van a kód, ami összecsukja a nyitott menüt ha másikat nyitok
ami jelenleg a testvérek mellett a saját szülőjét is becsukja, hiába próbálom meg bárhogy felismertetni, hogy a szülő ID-t ne
már az ul generáláskor elmentem a szülő ID-t is data-parent elembe, ezt össze tudom hasonlítani a becsukandó elemnél, ha a parent id és a becsukandó id egyezik akkor ne, de akkor is becsukja. valamit nem veszek észre... -
biker
nagyúr
üd urak, kicsit elakadtam. illetve nagyon, és már szénné izzasztottam a chatgpt-t is, de nem ad jobb választ, ennél csak rosszabb működést tud
Van egy oldal, amihez a tartalmat különböző gépek méréseiből generálják, ehhez generálás után hozzáadják a scripteket, amik már elkészültek, többek közt egy automatikus collapse menüt bootstrap alapokon
[link] itt megtekinthető
A gond a footerbe beszúrt kóddal lenne, amit sehogy nem tudok jobb működésre bírni.<script> /* GeriSoft added collapse menu close opened items which not need */ document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { const menu = document.getElementById("menu"); // Ha egy "collapse" elem megnyílik menu.addEventListener("show.bs.collapse", function (e) { const target = e.target; // Bezárjuk az összes másik főmenüt (közvetlen gyerekek az id="menu"-n belül) const mainMenuItems = menu.querySelectorAll(':scope > .nav-item > .collapse.show'); mainMenuItems.forEach(item => { if (item !== target) { const parentul = document.getElementById(item.id); console.log("Becsukódó elem2 parent.id:", parentul.dataset.parent); const bsCollapse = bootstrap.Collapse.getInstance(item); if (bsCollapse) { bsCollapse.hide(); } } console.log("Megnyíló elem:", target); }); }); // Ha egy "collapse" elem bezárul menu.addEventListener("hide.bs.collapse", function (e) { const target = e.target; // Bezárjuk az összes gyermeket, kivéve az aktuálisan érintett elemet const childMenus = target.querySelectorAll(".collapse.show"); childMenus.forEach(item => { const parentul = document.getElementById(item.id); console.log("Becsukódó elem1 parent.id:", parentul.dataset.parent); console.log("Becsukódó elem1 item.id:", item.id); console.log("Becsukódó elem1 target.id:", target.id); if (item !== target) { // Csak azokat zárjuk, amelyek nem az aktuális célpont const bsCollapse = bootstrap.Collapse.getInstance(item); if (bsCollapse) { bsCollapse.hide(); } } }); console.log("Becsukódó elem:", target); }); }); </script>
A helyes működés az lenne, hogy egy szülő lehet nyitva, és annak egy ygermeke és annak gyermeke, ha beljebb megyünk, vagyis egy másik szülő nyitása bezárja a nyitott szülőt (ez jó), egy testvár megnyitása bezárja a másik testvért ami nyitva van (ez is jó) de a gyermek szülőjének, aminek a testvérét bezártuk, nyitva kellene maradnia, és jelenleg bezáródik a nyomorultja
már mindent kipróbáltam, az is megvan, hogy mi a bezáródó és a nyíló ul elem id-ja és mi a parent ul id-ja, de innen akármit próbálok a feltételbe brakni, akkor is bezárja a szülőt is
van valami tipp, mit kell javítani benne?miért így szúrja be a kódot??? bocs, próbálom javítani
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
sziasztok, a jquery topic egy éve csendes, gondoltam itt kérdeznék
Hajam kitépem, nem jövök rá, hogy lehetne végtelen animációt készíteni ebből:$(document).ready(function(){
var div1 = $(".ra_stat");
var div2 = $(".ra_stat2");
div1.animate({opacity: '1'}, 5000).delay(5000).animate({opacity: '0'}, 2000).delay(10000).animate({opacity: '1'}, 2000);
div2.animate({opacity: '0'}, 5000).delay(5000).animate({opacity: '1'}, 2000).delay(10000).animate({opacity: '0'}, 2000);
});Feladat: oldal betöltéskor div1 látszik, div2 nem, késleltetést követően div1 elhalványul, utána div2 láthatóvá válik. késleltetést követően div2 eltűnik, div1 láthatóvá válik
Egyszer meg is csinálja, és többször nem. Googliztam párat, de vagy teljesen szétesett az időzítés, vagy semmit nem csinált többet.
-
biker
nagyúr
http://www.externet.hu/gerisoft/teszteld.html
tessék, mé ne menne? -
biker
nagyúr
ehhez miért kell java? hogy bonyolultabb legyen?
<iframe name=''ezakeret''....................... folytatva ahogy akarod
és minden linknél: <a href=''http://izé.lap/ez.html'' target=''ezakeret''>klikk</a>
<a href=''http://izé.lap/ezis.html'' target=''ezakeret''>klikk</a>
és nem kell semmi function, meg javaizé, meg buttonfene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest