-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Megvan a hiba oka. Az okozza, hogy a document.writeln nem működik az oldal betöltődése után. Egyszerűen ennyi, ilyen szar
Használhatsz saját megoldást a szöveg kiírására, pl. valami hasonlót:
function my_writeln(str){
document.body.appendChild(document.createTextNode(str));
}
(Nem próbáltam minden böngésző alatt, remélem működik. Az elv mindenesetre így is látszik)
-
cucka
addikt
Tudsz mutatni debugolható forráskódot, továbbá elmondod, hogy milyen böngészőn jön elő a probléma? Természetesen egy függvényhívástól nem akad el a javascript, továbbá nem szabad új ablakokat sem nyitogatnia csak úgy találomra, tehát egészen biztos vagyok benne, hogy máshol van a probléma.
(Közben kipróbáltam, komolyan, mint ha nálam bugos lenne a document.writeln. Vagy legalábbis valamilyen zavart érzek az erőben)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest