Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
üzenetére
Egy jotanacs: ne kolts ilyenekre penzt, ezeknek a kodolo kurzusoknak a nagy resze egyedul azoknak eri meg, akik az ilyen vallalkozasokat mukodtetik.
Minden, amit itt tanitanak, az netrol ezerszer tobb forrasbol, jobb minosegben elerheto; ingyen vagy sokkal olcsobban (magyarul egy lehuzas az egesz). -
Pala
veterán
válasz
üzenetére
Nekem konkretan volt Budapesten olyan frontend interjum, ahol kozoltem az interjuztatoval, hogy kizarolag angolul tudok valaszolni a kerdeseire, mert nem ismerem a magyar terminologiat. Azt mondta, semmi gond.
Emiatt szerintem ne izgulj, ez inkabb elony. Sot, tovabbmegyek, en amondo vagyok, olyan helyre ne is akarj menni, ahol a fejlesztok nem tudnak angolul legalabb egy"kozepesen szar" szinten. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futárcégek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden, amit itt tanitanak, az netrol ezerszer tobb forrasbol, jobb minosegben elerheto; ingyen vagy sokkal olcsobban (magyarul egy lehuzas az egesz).